top of page
Ara

Spotify, ilerleyen günlerde kripto para birimleri ile ödemeyi kabul edebilir

Görünüşe göre Spotify, bir iş arama platformu olan Lever'de kripto para birimlerini içeren bir iş teklifi yayınladı

Görünüşe göre Spotify, bir iş arama platformu olan Lever'de kripto para birimlerini içeren bir iş teklifi yayınladı

Spotify tarafından kısa süre önce kariyer platformu olan Lever'de yayınlanan bir iş ilanı, şirketin potansiyel olarak kripto para birimi ödemelerini etkinleştirmeye çalıştığını gösteriyor gibi görünüyor. Şirketin yayınladığı son iş ilanı detayları şu şekilde:

Ödemeler Stratejisi ve İnovasyon ekibimize katılmak için seçkin bir Yardımcı Direktör arıyoruz. Bu rol, Ödemeler Stratejisi ve İnovasyon Direktörüne rapor verecek ve Spotify’ın ödeme stratejisinin tanımlanmasında ve uygulanmasında önemli bir rol oynayacak ve aynı zamanda Libra stablecoin projesi ve daha geniş dijital varlık ve kripto para birimi alanındaki faaliyetlerine liderlik edecek.

Ek olarak, teklif aynı zamanda Ortak Direktörün, kripto para birimleri, sabit paralar ve diğer dijital varlık türleri anlamına gelen dağıtılmış defter teknolojisinin ortaya çıkan ekosisteminde yeni fırsatlar ve yenilikler aramak zorunda kalacağını belirtiyor.

Spotify'ın ödemelere yaklaşımını etkileyebilecek yeni düzenleyici ve piyasa trendlerinin yanı sıra küresel olarak ödemeler alanında yenilik aramak için Spotify'ın küresel ayak izinden yararlanacaksınız.
0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page