top of page
Ara

Kraft Heinz'ten kokteyl sos makinesi: Heinz Remix

Heinz Remix, kişiselleştirilebilir özel sos makinesi, IoT özelliklerini kullanıcıların hizmetine sunarak dikkat çekiyor

Kraft Heinz'ten kokteyl sos makinesi: Heinz Remix

The Kraft Heinz Company tarafından tasarlanan "Heinz Remix," kişiselleştirilebilir özel sos makinesi, IoT (Nesnelerin İnterneti) özelliklerini kullanıcıların hizmetine sunarak dikkat çekiyor. Bu inovasyon, tüketicilere 200'den fazla farklı karışım seçeneği arasından kendi özel sos tatlarını oluşturma fırsatı sunuyor. Şirket, bu cihazın pilot uygulamasını 2023'ün sonlarına doğru veya 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesini planlıyor ve bu, Kraft Heinz'in Ev dışı tüketim bölümünde uzun vadeli büyüme stratejisinin önemli bir parçasını oluşturuyor. Ancak bu ürünün hangi ülkelerde satışa sunulacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.


HEINZ REMIX, ana ekranında dokunmatik bir arayüz bulunduruyor. Tüketiciler, dokunmatik ekran üzerinden Heinz Ketçap, Ranch, 57 Sos ve Barbekü Sos gibi temel bir sos seçebiliyorlar. Daha sonra, Jalapeño, Smoked Chipotle, Buffalo ve Mango gibi "alternatif" seçenekleri ekleyerek ve yoğunluğunu düşük, orta veya yüksek olarak ayarlayarak kendi benzersiz soslarını oluşturabilirler. Bu inovasyonun, insanların dışarıda yemek yerken soslarını nasıl kişiselleştirdiklerini değiştirmesi bekleniyor.


Son olarak, şirket sürdürülebilirlik çabalarını da sürdürüyor. Bu çabalar, bakir plastik kullanımını yüzde 20 azaltma hedefini içeriyor ve bu hedefi gerçekleştirmek için bileşenleri minimize etmeyi, geri dönüştürülmüş içeriği artırmayı ve yaklaşık 5 milyon kilo plastik kullanımını azaltmayı içeren çeşitli önlemleri içeriyor.


Kraft Heinz, operasyonlarında "ezber bozan marka" hedefini teşvik etmeyi ve ürün geliştirme konseptlerini yeniden tasarlamayı, ayrıca dijital yetenekleri kullanarak inovasyonu hızlandırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda iletişim faaliyetlerine hız veren marka, Heinz'ın eşsiz kırmızı renginden yola çıkarak hazırlanan proje, ketçap şişesinin etrafına yerleştirilen kırmızı bir şerit ile Heinz etiketinin sahte ketçapları ele vermesini sağlayan "Heinz olmalı" sloganıyla global iletişimini yürüten marka, eğlenceli bir şekilde tüketicilere şişedeki ketçabın Heinz olması gerektiği anlatılan kampanya ile öne çıkmıştı.

0 yorum
bottom of page