top of page
Ara

Google, Mobil Dünya Kongresi etkinliklerinde yer almama kararı aldı

Mobil Dünya Kongresi (MWC), yılın en büyük telefon etkinliklerinden biridir, ancak Google'ın çekmesiyle en büyük katılımcılarından biri olmadan devam edecek

Google, Mobil Dünya Kongresi etkinliklerinde yer almama kararı aldı

MWC, yılın en büyük elektronik etkinliklerinden biridir ve telefon üreticilerinin gelecek modellerini sergilemeleri için bir yer olarak hizmet vermektedir. Basında Apple, Google veya Samsung ile aynı ilgiye sahip olmayan daha küçük şirketler için özellikle yararlıdır.


Geçen yıl, MWC 2020 salgın sonucu iptal edildi. Bu yıl, yüz yüze bir olay için sadece standart koruyucu önlemler kullanılarak planlama yeniden başladı. Buna karşılık, teknoloji endüstrisindeki diğer büyük olayların çoğu hala dijital olarak yapılıyor.


Devam eden salgın nedeniyle Google'ın bu riski almaya istekli olmadığı görülüyor.


Google'ın yaptığı açıklamada, "Mevcut COVID-19 seyahat kısıtlamalarımıza ve protokollerimize uygun olarak Google, bu yıl Mobil Dünya Kongresi'ne katılmama kararı aldı" dedi. "GSMA ile yakın işbirliği yapmaya ve ortaklarımızı sanal fırsatlar aracılığıyla desteklemeye devam edeceğiz. Bu yılki etkinlikleri dört gözle bekliyoruz ve 2022'de Barselona'da görüşmek üzere. ”


Ericsson, salgın nedeniyle katılmayacağını açıklayan ilk şirketti. Hızlı bir şekilde Nokia, Sony ve şimdi de Google katıldı. Yüksek profilli çekmeceler göz önüne alındığında, MWC'nin rotayı değiştirip değiştirmeyeceği henüz belli değil. İlginç bir şekilde, MWC organizatörleri geçen yıl konferansa devam etmekte ısrar ettiler, ancak yeterli sayıda büyük şirket desteklerini geri çektiğinde bu planlarından vazgeçmişlerdi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page