top of page
Ara

2021’in en çok dinlenen sesli kitapları listesi

Sesli kitap uygulaması Storytel 2021 yılının en çok dinlenenlerin listesini paylaştı

2021’in en çok dinlenen sesli kitapları listesi

Sesli kitap uygulaması Storytel, Madeline Miller tarafından yazılan “Ben, Kirke”, 2021 yılında Storytel’de dinleyicilerin favorisi olduğunu belirtti.


Storytel ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın en çok dinlenen kitap, yazar ve türünü bu yılda açıkladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, yılın en iyileri listesine yine romanlar hakimdi. Birinci sıranın sahibi ise 2021’in en çok dinlenen kitabı Madeline Miller tarafından yazılan “Ben, Kirke” oldu. Kitap, oyuncu Damla Sönmez tarafından seslendirildi.


Listenin ikinci sırasında Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabı yer alıyor. Üçüncü sırada ise Yuvan Noah Harari’nin yazdığı, Tilbe Saran’ın seslendirdiği Sapiens bulunmakta. Harry Potter serisi ise Çocuk ve Genç Yetişkin Kitapları Kategorisi’nde en popüler sesli kitap olurken onu, Şermin Yaşar’ın kitapları Dedemin Bakkalı, Oh Ne Ala Memleket, Abartma Tozu, Cingo ve Küçük Prens takip ediyor. Bu yıl tüm kategorilerde en çok dinlenen yazar Gülseren Budayıcıoğlu ünvanının sahibi oldu.


2021'in en çok dinlenen sesli kitapları açıklandı


2021 en çok dinlenen ilk 10 sesli kitap

  1. Ben, Kirke

  2. Camdaki Kız

  3. Sapiens

  4. 1984

  5. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı

  6. Hayata Dön

  7. Harry Potter ve Ateş Kadehi

  8. Hayvan Çiftliği

  9. Şeker Portakalı

  10. Kral Kaybederse


2021 en çok dinlenen ilk 10 yazar

  1. Gülseren Budayıcıoğlu

  2. Ahmet Ümit

  3. Fyodor Dostoyevski

  4. Zülfü Livaneli

  5. George Orwell

  6. Ayşe Kulin

  7. Yuval Noah Harari

  8. Madeline Miller

  9. Sabahattin Ali

  10. Lev Nikolayeviç Tolstoy


2021 en çok dinlenen ilk 10 sesli çocuk kitabı

  1. Harry Potter Serisi

  2. Dedemin Bakkalı

  3. Oh Ne Ala Memleket

  4. Abartma Tozu

  5. Cingo

  6. Küçük Prens

  7. Masal Masal İçinde

  8. Anlatsam Film Olur – Kral Şakir

  9. Açlık Oyunları

  10. Ah Bir Kedi Olsam


2021 yılının en çok dinlenen sesli kitaplarını açıklayan Storytel, kullanıcıların Storytel ile bir önceki yılın özetini alabilecekleri bir uygulama özelliğini de kullanıma sundu.


Year of Stories ile kullanıcılar, sesli kitapların ve e-kitapların dinlenmeleri ve okunmalarıyla ilgili kişisel istatistiklerini içeren yıllık özetlerini alarak sosyal medya gönderileri için eğlenceli, yaratıcı ve paylaşılabilir formatlar hazırlayabiliyor. Kullanıcılara sunulan son 12 aya ait kullanım istatistikleri, tercih ettikleri yazarlar ve tamamen okunan kitap sayısı, dinlenen veya okunan türler ve Storytel ile geçirilen toplam gün sayıları gibi istatistiklere de erişmek mümkün. Bu sayede kullanıcılar, çok daha kişiselleştirilmiş bir dinleti tecrübesi edinebiliyor.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page