top of page
Ara

LG OLED, sanata desteğini sürdürüyor

Güncelleme tarihi: 23 Eki 2023

Sanata yatırım markalarının Pazarlama stratejilerinin ayrılmaz bir parçası olmaya başladı

LG OLED, sanata desteğini sürdürüyor

Hem global markaların küresel pazarlama stratejilerinde hem de yerelde yapılan marka konumlama ve pazarlama çalışmalarında sanata verilen destek günden güne büyüyen bir alan olarak önümüze çıkıyor.


Küresel bazda incelendiğinde, LG Electronics, sanatı Pazarlama faaliyetlerine en iyi entegre eden markalardan biri olarak önümüze çıkıyor. Özellikle, 2021 yılından beri geleneksel medyanın sınırlarını aşarak sanata ve sanatçılara yeni olasılıklar sağlıyan OLED ART platformu, bir markanın sanat faaliyetlerine nasıl destek olabileceğinin bir yanıtı olarak karşımıza çıkıyor. LG OLED ART platformu ile yeni medya sanatına destek veren LG, OLED ekranlarının benzersiz kendinden aydınlatmalı görüntü kalitesi ve canlı renkleri ile sanatçıların eserlerinin sunumunda izleme deneyimini yükseltiyor.


LG Türkiye’nin sanata olan desteği, globalde izlenen pazarlama stratejilerinin yerelde etkili bir şekilde geliştirilerek uygulandığının en iyi örneklerinden birini oluşturuyor. LG Türkiye'nin global ekip tarafından LG OLED ART kapsamında desteklediği ülkelerden biri olması, markanın sanata ve ülkemizin yüksek potansiyeline verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.


LG; Türkiye’nin En Büyük Sanat Etkinliklerinden Birinin Destekçisi


Contemporary Istanbul, 27 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihleri arasında Tersane İstanbul'da düzenleniyor. LG OLED’in partneri olduğu fuarda, dünyanın ilk kablosuz OLED TV'si LG SIGNATURE OLED M ve son teknoloji LG OLED ekranları aracılığıyla, Arjantinli sanatçı Cecilia Bengolea'nın seçili video eserlerinin yer aldığı "Animations In Water" sergisi sanatseverlerle buluşuyor.


Buenos Aires doğumlu Cecilia Bengolea, performans, video ve heykel gibi farklı yeni medya çalışmaları yapıyor. Dansı radikal empati ve duygusal alışveriş için bir araç ve ortam olarak kullanan Bengolea, suyun ve hareketin akışından ilham alan video çalışmalarıyla tanınıyor.


"Animations In Water" sergisi, Bengolea'nın suyun ve hareketin akışından ilham alan video çalışmalarını bir araya getiriyor. Yeni nesil sanat ve tasarım platformu Mercado'nun yaratıcı kurgusuyla hayat bulan sergi, LG OLED ART deneyim alanında sanatseverlerle buluşuyor.


Sınırların Dışında Bir Tasarım


Contemporary Istanbul'da sergilenecek LG SIGNATURE OLED M, dünyanın ilk kablosuz OLED TV'si olma özelliği taşıyor. LG SIGNATURE OLED M, harici cihazları bağlamak için tüm giriş bağlantı noktalarının arkada veya yanlarda bulunduğu geleneksel TV'lerin aksine, video ve ses sinyallerini kablosuz olarak ekrana gönderen ayrı bir Zero Connect kutusuyla birlikte geliyor.


LG'nin bu kablosuz çözümü, TV'nin kendinden aydınlatmalı OLED ekranına, yüksek kaliteli video ve ses aktarımı sağlamak için en son teknolojilerden yararlanarak, 4K 120Hz kalitesinde içeriklerde kesinti veya kalite düşüşü olmadan üstün görüntü ve ses deneyimi sunuyor.


0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page