top of page
Ara

Netflix, 2022 yılına minik bir sürpriz ile giriyor!

Cem Yılmaz hayranlarına Netflix'ten müjde geldi. Dijital yayın platformu, komedyenin yeni gösterisi 'Diamond Elite Pilatinum Plus'ı 31 Aralık 2021 tarihinde platformuna ekleyeceğini duyurdu

Netflix, 2022 yılına minik bir sürpriz ile giriyor!

Cem Yılmaz’ın bir süredir turnesini gerçekleştirdiği Diamond Elite Platinum Plus adlı standup gösterisi pandemi nedeniyle bir süredir erteleniyordu. Kontrollü normalleşme kararı ardından, Türkiye’de izleyici ile buluşan gösteri için Netflix, yayınladığı bir video ile gösterinin platformuna ekleneceğini duyurdu.

İlk olarak Mart 2019 tarihinde duyurusu yapılan Diamond Elite Platinum Plus gösterisi, aylar sonra seyircilerle buluştu. Türkiye’de pek çok farklı lokasyonda düzenlenen gösteri, araya pandemi nedeniyle bir süre ileri tarihe alınmıştı. Yeni normalleşme kararları sonrası sahnelere de dönen Cem Yılmaz, Türkiye turnesinin bitimiyle Avrupa’da yaşayan hayranlarıyla buluşmuştu.


29 Aralık‘ta gerçekleştirilecek son canlı gösterinin ardından Netflix platformuna eklenecek olan gösteri, platform adına da oldukça olumlu bir gelişme. Filmler hariç toplamda 4. büyük Cem Yılmaz standup gösterisi olan Diamond Elite Platinum Plus, izleyicilerden tam not almıştı. Gösteriyi canlı izleme fırsatını kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 31 Aralık günü Netflix platformundan erişilebilir olacak.


Netflix'in YouTube kanalından yapılan duyuru sonrası gelen yorumlara bakılırsa oldukça olumlu bir gelişme olduğunu belirtebiliriz.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page