top of page
Ara

Redbull, Onur Ayı için özel bir seri üretti

Her yıl Haziran ayında ve dünyanın dört bir yanında gerçekleşen kutlamalar, geçit törenleri ve çeşitli Onur Ayı kutlanıyor

Redbull, Onur Ayı için özel bir seri üretti

Her yıl Haziran ayında ve dünyanın dört bir yanında gerçekleşen kutlamalar, geçit törenleri ve çeşitli Onur Ayı kutlanıyor. Ülkemizde bir süredir de büyük kitleler tarafından kutlanan bu ay için; markalar, firmalar, şirketler gökkuşağı renklerini logolarına taşımaya devam ediyor.


Bu aya özel olarak şirketler logolarını değiştirmesi yanı sıra bazı markalar, bu aya özel "Onur Ayı" koleksiyonları tanıtmaya devam ediyorlar. Her yıl yenilikçi fikirlerle seviyeyi yukarı taşıyan markalar arasında bu yıl Redbull da yer katıldı.


LGBTQ+ topluluğunun simgesi olan gökkuşağı renklerinden oluşan, bu özel ayı kutlayan hemen hemen her marka için önemli bir temas noktası niteliği taşıyor. Çünkü birçok marka bu renkleri kullanarak kendi ürün ve hizmetlerini farklılaştıracak tasarımlar ortaya koyuyorlar.


Redbull da Onur Ayı’na özel bir seri oluşturarak gökkuşağında yer alan her bir renk için içecek kutularının tasarımlarında farklılığa gitti. Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi ve mor renklerindeki kutular bir araya geldiklerinde gökkuşağını tamamlıyor. Bu yıl 21-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen olan Onur yürüyüşü geçtiğimiz sene pandemi yüzünden sanal ortamda gerçekleşmişti.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page