top of page
Ara

Miele’nin sürdürülebilirliği odağına alan yeni YouTube serisi yayınlandı!

Sürdürülebilirliği her alanda merkezine alan dünyaca ünlü premium ev ürünleri markası Miele, sürdürülebilir tarım ilkeleri ile mevsiminde doğal ürünler yetiştiren Komşuköy iş birliği ile hazırladığı YouTube filmleri yayınlandı

Miele’nin sürdürülebilirliği odağına alan yeni YouTube serisi yayınlandı!

Miele, sürdürülebilir tarım ilkeleriyle mevsiminde doğal ürünler yetiştiren Komşuköy iş birliği ile hazırladığı YouTube serisinde, sürdürülebilirliğin topraktan başlayarak evlerimizde de devam ettiğini vurgulanırken, tarladan sofraya kadar uzanan tüm süreçlerde daha iyi bir dünya için ipuçlarını izleyiciler ile paylaşılıyor. Komşuköy mutfak şefi Banu Yeşilmen’in sunumuyla hazırlanan ve iki bölümden oluşan serinin konukları mutfağa yakınlıklarıyla bilinen Pınar Hotiç, Gamze Biran, Pelin Çutakyan ve Burak Kan oluyor. Şef Banu Yeşilmen, konukları ile yaptığı keyifli sohbette mevsiminde sebze ve meyve tüketiminin önemi, sıfır atık, doğru saklama teknikleri, geri dönüşüm ve enerji verimliliği konularında önemli ipuçlarını izleyiciler ile paylaşıyor.


Miele ve Komşuköy iş birliği ile hazırlanan YouTube serisinin tüm kreatif süreci Salt İletişim Ajansı tarafından yürütüldü. İki bölüm halinde hazırlanan filmler, Miele Türkiye YouTube kanalından izlenebilir.


Reklam filminin künyesi:

Reklamveren: Miele Türkiye

Reklamveren Ekibi: Büke Öztürk, Buse Özdemir

Reklam Ajansı: Salt İletişim 

Prodüksiyon Şirketi: Super35


Video serileri

Miele X Komşuköy | Pelin Çutakyan & Burak Kan:



Miele X Komşuköy | Pınar Hotiç & Gamze Biran:



Etiketler:

0 yorum
bottom of page