top of page
Ara

PepsiCo Türkiye, United Plankton iş ortaklığı ile video prodüksiyonunu ikiye katladı

PepsiCo Türkiye, pazarlama ve dijitalleşme de dahil olmak üzere işinin her tarafında yenilikte her zaman liderler şirketlerden bir tanesi olarak göze çarpıyor

PepsiCo Türkiye, pazarlama ve dijitalleşme de dahil olmak üzere işinin her tarafında inovasyonda her zaman liderler şirketlerden bir tanesi olarak göze çarpıyor

PepsiCo Türkiye, pazarlama ve dijitalleşme de dahil olmak üzere işinin her tarafında yenilikte her zaman liderler şirketlerden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Dijitali özünde, marka iletişiminde de teknolojiyi etkinleştirme konusunda sayılı büyük markalar arasında yer alıyor.


PepsiCo Türkiye Dijital Pazarlama Dönüşüm Müdürü Volkan Budak, "Doğru hedef kitleye, en doğru anda, en uygun ekranda ulaşmak için reklam teknolojilerini ve verilerini sonuna kadar kullanıyoruz." dedi ve ekledi. "Bu, her müşteri grubu, platform ve format için özel içerik gerektiren yeni oyun. Bizi video reklam üretim süreçlerimizi yeniden düşünmeye zorladı."


Verimlilik, özellikle bu değişken zamanlarda her işletmenin aradığı şeydir. PepsiCo Türkiye, şirket içi ekibini 2018 yılında kurdu ve şimdi teknolojiyi kullanarak bunu bir adım ileriye taşıyor.


Budak, "Çevrimiçi platformlar için üretilecek video sayısını yüzlerce kişiye çıkaran özel video reklamlara ihtiyacımız var. Zor olan kısım sadece video reklam sayısı değil, aynı zamanda üretim ve teslim süreleri de çok kritik."

"Dünyamız her gün değişiyor. Çok dinamik endüstrimizdeki herhangi bir değişikliğe veya kültürel bir anda neredeyse anında yanıt veren çok çevik bir pazarlama ekibimiz var. Böylece, çeviklik, hız ve verimlilik üzerine odaklanmamızı paylaşan ortaklar aramaya başladık. United Plankton ile karşılaştığımız zamandı. Sadece Türkiye'de başarılı olmak için değil, diğer bölgeler için de mihenk taşı olmak için bir ortaklık modeli kurduk. "

United Plankton'ın çok özel ama büyük bir soruna benzersiz bir yaklaşımı var. Şirket, kaliteden ödün vermeden çok hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde video reklamları üretmek için kendi teknolojisine sahip.


United Plankton'un kurucu ortağı Muammer Okumuş, başarının anahtarı olarak harmonik bir ekosistem oluşturma yeteneğini vurguluyor. "Her marka, dijital reklamları daha iyi, daha hızlı, daha ucuz ve geniş ölçekte üretmenin yeni yollarını arıyor. Kendi teknolojimizi kullanarak %80 maliyet verimliliği ve aylık 1.000 özel video reklam üretme ölçeği sağlıyoruz. İş ortaklığı yaptığımız markalar. Ancak maliyet verimliliği ve ölçeğin ötesinde, Volkan ve dijital ekibin en iyi yaptığı şey, United Plankton gibi marka-teknoloji şirketleri aracılığıyla inovasyonu enjekte ederek üretim ekosistemini yeniden düşünmekti. Çeşitli markaların şirket içi ekipleriyle ortak olduktan sonra 3 yılı aşkın süredir 38 farklı ülke, bunun başarının anahtarı olduğuna inanıyoruz. "

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page