top of page
Ara

Gayrettepe Metro İstasyonu'nda Yumoş Ferahlık Treni!

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında Yumoş Extra Şakayık dünyası ile giydirilen tren istasyona yaklaşırken, onu ikonik Yumoş ayıcığı karşılıyor!

Gayrettepe Metro İstasyonu'nda Yumoş Ferahlık Treni!

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında bir treni pespembe Yeni Sensitive Yumoş Extra Şakayık görselleriyle giydiren Yumoş; Gayrettepe Metro Durağı’ndaki dijital sensörlü ekranla da ferahlık mesajını veriyor. Trenin metro durağına yaklaşmasıyla beraber hareket etmeye başlayan sensörlü ekranda durakta bekleyenleri Yumoş’un sevilen ikonik ayısı karşılıyor. Yumoş, sevimli pembe ayıcığın hareket ettiği sensörlü ekran üzerinden Yeni Sensitive Yumoş Extra Şakayık’ın eşsiz ferahlık mesajını paylaşıyor.


Yumoş’un yüzleri güldüren bu etkileşimli etkinliği Ağustos sonuna kadar devam edecek. Yumoş Extra ferahlığını yansıtan bu uygulamayı yolu Gayrettepe Metro İstasyonu'nundan geçenler görebilir.


Yeni Sensitive Yumoş Extra Şakayık ile ferahlık hep seninle!

Yumoş Extra uzmanları tarafından geliştirilen özel formülüyle hassas ciltler için de uygun olan Yeni Sensitive Yumoş Extra Şakayık; giysilerin rengini ve dokusunu korurken şakayık çiçeğinin eşsiz kokusuyla da giysilerde hoş bir koku ve ferahlık bırakıyor.


Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page