top of page
Ara

Netflix E-ticarete işine girdi: Açılan yeni site ve bazı ürünlerin satış fiyatı belli oldu

Netflix, platformdaki yapımlar için özel tasarım ürünlerin yer aldığı bir e-ticaret platformu kurdu

Netflix E-ticarete işine girdi: Açılan yeni site ve bazı ürünlerin satış fiyatı belli oldu

Netflix, platformdaki yapımlar için özel tasarım ürünlerin yer aldığı bir e-ticaret platformu kurdu. Netflix.shop olarak adıyla başlatılan platformda, şimdilik sergilenen sayısı oldukça az. Ancak Netflix, ürün gamının ilerleyen dönemlerde artacağı da paylaşılan bilgiler arasında.


Tüketicilerin televizyon izleme alışkanlıklarını kökten değiştirmeyi başaran Netflix, yepyeni bir girişimi ile adından söz ettirmeyi başardı. Platformun resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Netflix artık bir kendine özel e-ticaret platformuna sahip. Netflix müşterileri, bu e-ticaret platformu üzerinden Netflix'teki en popüler yapımlarından esinlenilerek tasarlanan giyim ve aksesuar ürünlerini satın alabilecekler.

Netflix'ten yapılan açıklamalara göre şirketin e-ticaret platformunda, yalnızca özel seri ürünler yer alması planlıyor. Ayrıca bu platformda yer alan ürünler, dünyaca ünlü giyim markaları ile onlar için çalışan ünlü tasarımcıların imzasını taşıyacak. Netflix, platformda yer alan ürün sayısının şimdilik kısıtlı olsa da ilerleyen zamanlarda sunulan ürün portföyü genişleyeceğini ifade ediyor.


Netflix'in e-ticaret platformunda göze çarpan bazı ürünler

Netflix.shop'ta yer alan ürünlere baktığımızda, platformun ses getiren anime dizilerinden Yasuke ve Eden ile Lupin'a has ürünlerin piyasaya sürüldü. Ancak şirket, yalnızca bu yapımlarla sınırlı kalmayacağı ve ilerleyen günlerde, daha fazla Netflix içeriğine özel ürünün piyasaya sürüleceğini bekleniyor. Bu kapsamda Stranger Things ile The Witcher lisanslı ürünler ile Japon moda evi BEAMS tarafından tasarlanan Netflix logolu ürünler de tüketicilerin beğenisine sunulacağı ifade ediliyor.


Netflix'in e-ticaret platformunda yer alan bazı ürünlerin fiyatlarına baktığımızda, ciddi oranlarda farklılıklar olabileceğini görüyoruz. Örneğin üzerinde Yasuke logosu olan beyaz renkli bir t-shirt, bu platformda 30 dolar ücreti var. BEAMS tarafından tasarlanan ve üzerinde "Eden" yazısı bulunan bir t-shirt ise 45 dolardan beğeniye sunuldu. Yine Yasuke temalı bir kolyeyi ise 95 dolar bedelle sahip olabilirsiniz.


Netflix'in yakın zamanda kullanıma sunduğu yeni e-ticaret platformu Netflix.shop'a ulaşmak ve satışa çıkarılan ürünleri incelemek için, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page