top of page
Ara

LC Waikiki ikonik figürü olan maymun geri dönüyor

Ünlü giyim markalarından LC Waikiki, okul alışverişinin başladığı bu dönemde hoş bir sürpriz yaparak nostaljik maymun ikonunu defter kapaklarına taşıdı

LC Waikiki ikonik figürü olan maymun geri dönüyor

Marketing Türkiye'nin haberine göre, LC Waikiki okul alışverişinin başladığı içinde bulunduğumuz dönemde hoş bir sürpriz yaparak nostaljik maymun ikonunu defter kapaklarını süslemeye başladı. Okul alışverişini LC Waikiki internet sitesi üzerinden yapan herkese nostaljik ikonun yer aldığı bir defter hediye edilmeye başlandı.


LC Waikiki‘nin ikonik logosunu birçok insan çok iyi hatırlıyordur. Özellikle 90’lı yıllarda oldukça bilenen olan bu maskot, o zamanlar sadece bir çocuk giyim markası olan LC Waikiki’nin hemen hemen tüm ürünlerinde yer verilirdi ve mağaza, alışveriş yapanlara nostalji logolu bir de sticker hediye ediliyordu.


2000'li yılların başında daha sonradan temasını değiştiren marka kadın ve erkek giyim kategorilerini de kapsayarak logosundan tasarımlarına kadar bir köklü bir değişikliğe gitti ve bu kapsamda nostaljik logonun kullanımını mavi tipografiye sahip LC Waikiki logosuna geçiş yapmıştı.


Nostaljik logo, LC Waikiki maymun ikonu geri dönüyor

Bu yıl okul alışverişi döneminde öğrencilere ve ailelerine minik bir süpriz yapan LC Waikiki’nin nostaljik logosu geri döndü. Okul alışverişini LC Waikiki online sitesinden yapan herkese maymunun kapakta yer aldığı mini bir eşantiyon hediye edildi.

Tüm öğrencilere başarı dileyen LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş LinkedIn hesabından “Ekibimizden bir arkadaşımızın kızının, ben okula yeni başlıyorum diye LC Waikiki bana hediye gönderdi” ifadeleriyle paylaştığı gönderi altına altına birçok kişi, LC Waikiki'nin eski logosu hakkında anılarını paylaştı.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page