top of page
Ara

Jeff Bezos, kız arkadaşının kardeşinden 1,7 milyon Dolar talep etti

Michael Sánchez, iş adamı aleyhindeki hakaret davasını kaybettikten sonra Bezos bu kararı verdi

Jeff Bezos, kız arkadaşının kardeşinden 1,7 milyon Dolar talep etti

Amazon'un sahibi Jeff Bezos, kayınbiraderi Michael Sánchez'den ona 1.676.919.50 dolar ödemesini talep edecek.


Sputnik Mundo portalına göre, iş adamı ve kişisel güvenlik şefi Sanchez'in talep edilen parayı geri ödemesini sağlamak amacıyla Los Angeles County Yüksek Mahkemesine bir dilekçe verdi.


Sánchez, Bezos'un (Sánchez) samimi fotoğraflarını The National Enquirer'a sızdırdığını iddia ederek 2020 Şubatında milyarderi karalama davası açtı.


Ancak bir yargıç iddiayı reddetmiş ve kayınbiraderin ifadelerinin bir suçun işlendiğini tespit etmek için yeterli olmadığına hükmetmişti.


Aile draması 2019'da Jeff Bezos ve MacKenzie Scott arasındaki boşanma duyurusundan sonra Amazon'un sahibinin helikopter pilotu ve eski televizyon sunucusu Lauren Sánchez ile gizli bir ilişkisi olduğunu yayınladığında başlayacaktı.


O zamanlar National Enquirer, çiftten mesajlar aldığını ve hatta Bezos ve partnerinin bazı samimi fotoğraflarını aldığını açıkladı. Ama bu bilgiyi kim sızdırdı? Amazon sahibi tarafından tutulan müfettişler kayınbiraderini hedef alıyordu. İkincisi suçlamaları reddetti ve Bezos'a hakaretten dava açmaya karar verdi.


The National Enquirer, bir Amerikan gazetesidir. 1926'da kurulan gazete, yıllar içinde bir dizi değişikliğe uğramıştır. 18 Nisan 2019 itibarıyla The Washington Post, National Enquirer'ın Hudson Group CEO'su James Cohen'e 100 milyon dolara satıldığını bildirdi.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page