top of page
Ara

Hollister, gençlerin istedikleri kıyafetleri satın alma ve ödeme süreçlerini kolaylaştırıyor

Abercrombie & Fitch perakendecisi Share2Pay sisteminin daha fazla satışların önünü açmasını umuyor

Hollister, gençlerin istedikleri kıyafetleri satın alma ve ödeme süreçlerini kolaylaştırıyor

Gençler arasında popüler olan Abercrombie & Fitch markası perakendecisi Hollister, alışveriş yapanların ödeme için belirledikleri ürünlerin listesini diğer kişilerle paylaşmasına olanak tanıyan yeni bir sistem sunuyor. Share2Pay adı verilen sistem, şirkete göre, ödeme alanında bir devrim yarattığı görüşünde.


Araştırma firması Insider Intelligence'ın perakende ve e-ticaret baş analisti Andrew Lipsman'a göre, alışveriş sepetinde ürün bırakma, e-ticaret endüstrisinde, özellikle de hazır giyim sektöründe en büyük zorluklar arasında.


Öyle ki; birçok şirket son dönemde yaşanan ekonomide dalgalanmalar nedeniyle zor günler geçiriyor. Satış kayıplarının önüne geçmek için alternatif çözüm arayışında.


Satışlardaki düşüşlere alternatif çözüm geliştiren Hollister, ödeme alanında yaptığı bu yenilik ile reşit olmadığı için kredi kartına sahip olmayan kişilerin istedikleri kıyafetleri satın almaları, ardından alışveriş sepetlerini ebeveynlerine göndermeleri ve ebeveynlerin onaylaması ile ödeme süreçlerinde herhangi bir engele takılmadan satın alabilmelerinin önünü açtı.


Bu hamle ile satışları düşen perakendecinin Share2Pay yöntemi ile satışlarını tekrar yükseltmesi hedefleniyor. İlk aşamada, Share2Pay sistemi başlangıçta yalnızca Hollister uygulamasını kullanan ABD ve İngiltere'deki müşterilere sunulacak.


Abercrombie & Fitch CEO'su Fran Horowitz, Ağustos ayında performansı, Hollister grubunun hedef kitlesi üzerindeki enflasyonist baskıları neden göstererek; bu, Abercrombie & Fitch'ten oluşan Abercrombie bölümüne kıyasla daha genç ve gelir skalasının alt ucuna doğru eğrildi. Fitch ve Abercrombie Kids markaları ve satışlarında %5 artış yaşandı.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page