top of page
Ara

Digicel 32 ülkeye sunulacak olan Turkcell'in BiP, TV+, Lifebox ve Giriş hizmetini tanıttı

Dijital Operatör olma yolunda önemli bir adım olarak Digicel, Lifecell Ventures iştiraki ile yenilikler yaratmaya devam ediyor

Digicel 32 Ülkede Turkcell'in BiP, TV +, Lifebox ve Giriş hizmetini tanıttı

Turkcell’in dijital hizmetleri BiP, Playgo ve Billo artık 13 milyonu aşkın Digicel müşterisine ulaşma fırsatına sahip operatör. Karayipler'de aynı isimle başlatılan BiP platformu, kullanıcılara hızlı ve güvenli mesajlaşma, yüksek kaliteli sesli ve görüntülü görüşme, gizli mesaj, 'Keşfet', gerçek zamanlı çeviri ve BiP Web sunuyor. Platformun "Keşfet" bölümü, Digicel tarafından oluşturulan hizmet kanallarını içerir. Digicel, Turkcell'in bulut depolama uygulaması lifebox'ı Billo markası altında ve TV platformu TV+ 'ı PlayGO olarak piyasaya sürdü. Billo, fotoğrafları, videoları, belgeleri ve telefon kişilerini bulutta güvenli bir şekilde yedeklemek için kişisel bir bulut depolama alanı sunar. Billo ayrıca, fotoğrafları otomatik olarak gruplandırmak için "Yüz ve Görüntü Tanıma", daha fazla Instagram beğenisi elde etmek için yapay zeka teknolojisi kullanarak fotoğrafları puanlamak için "PhotoPick", anıları zenginleştirmek için "PhotoEdit" ve "otomatik olarak oluşturulan kolajlar" gibi akıllı teknolojileri kullanarak müşterilerinin hayatlarına değer katma hedefinde.


PlayGo, bir abonenin mobil cihazı ile hayalet Avcıları filmleri, en popüler TV şovlarını ve premium canlı TV kanallarını her yerden izleyebileceği bir video akış uygulamasıdır. Bir PlayGo abonesi, çoklu dil desteği ile içeriğe tercih ettiği dilde göz atabilir. PlayGo'nun diğer birçok heyecan verici özelliği vardır. Bunlardan biri zaman değiştirmedir. Aboneler, TV kanallarının 24 saate kadar canlı akışını duraklatabilir, oynatabilir ve geri sarabilir. PlayGo, abonelerin en sevdikleri içerikleri arkadaşlarıyla paylaşmalarını sağlayan sosyal TV adı verilen sosyal medya ile ilgili bir özelliğe sahiptir. PlayGo aboneleri, aile üyeleri için farklı profiller oluşturabilir, böylece kendileri için benzersiz bir akış deneyimine sahip olabilirler. Şu an itibariyle PlayGo'nun 70'ten fazla canlı TV kanalı, şu anda abonelerine sunulan 3200 istek üzerine video başlığı bulunmaktadır. PlayGO kullanıcıları, Turkcell’in hızlı ve güvenilir müşteri kimlik doğrulama hizmeti platforma Hızlı Oturum Açma yoluyla giriş yapacak.

“COVID-19 döneminden geçen iletişimin hayati önemini daha iyi kavradık. Dijital hizmetler, tüm dünyada önemli bir iletişim aracıydı. Bu noktada, müşterilerimize Türkiye'de kesintisiz yüksek hızlı iletişim hizmetleri sunmaya devam ederken, dünya çapında ortak operatörlerin yanındayız."

Digicel Group Dijital Baş Sorumlusu Aileen Corrigan; “Dijital Operatör olarak müşterilerimize her gün 1440 dakikalık dijital deneyimler sunuyoruz. Bu, her zaman orada olmak, her zaman açık olmak ve her zaman müşterilere sunacak bir şeye sahip olmak anlamına gelir ve bu da onlarla çok daha derin, daha etkili ve daha ahenkli bir ilişki sağlar. Turkcell ile ortaklığımız ve bize sunduğu dijital hizmetler, yeni sınırımızın temel taşlarından biridir. "


"Dijital ihracatın bayrak taşıyıcısıyız"

Turkcell Dijital Hizmetler ve Çözümlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ataç Tansuğ, “Turkcell olarak dünyadaki diğer telekom operatörlerine sunduğumuz dijital hizmetlerimizle dijital ihracatın bayrak taşıyıcısıyız. Digicel ile ortaklığımız sayesinde, dijital hizmetlerimizin başarı öyküsünün Karayipler, Orta Amerika ve Pasifik'teki 32 ülkeye yayıldığını gururla duyuruyoruz. Turkcell’in iştiraki Lifecell Ventures, şu anda 39 ülkede 320 milyon potansiyel müşteriye hizmet veriyor. BiP, TV+, lifebox, fizy, Dergilik, YaaniMail ve Paycell gibi yerel dijital hizmetlerimizin erişimini tüm dünyada genişletmeye ve Türkiye'deki dijital ihracatın öncülüğünü yapmaya devam edeceğiz.” dedi.


Turkcell'in dijital ihracatın arkasındaki itici güç olduğunu ve bu yıl şirket gündemindeki önemini vurgulayan Tansuğ, “COVID-19 döneminden geçen iletişimin hayati önemini yaşadık. Dijital hizmetler tüm dünyada en önemli iletişim aracıydı. Bu noktada, müşterilerimize Türkiye'de kesintisiz yüksek hızlı iletişim hizmetleri sunmaya devam ederken, dünya çapında ortak operatörlerin yanındayız."


Turkcell'in 2018'de başlattığı dijital ihracat hamlesinin ardından Digicel, Ocak 2019'da imzaladığı bir anlaşma ile BiP, Lifebox ve TV+ 'yı dijital hizmetler portföyüne ekledi. Digicel, Karayipler, Orta Amerika ve Pasifik'te 32 pazarda faaliyet gösteriyor.


Digicel hakkında

Dijital Operatör olarak Digicel, müşterilerine her gün 1440 dakikalık güçlü dijital deneyimler sunmayı hedefliyor - yani her dakika, gün boyu, her gün.


Spor (SportsMax), müzik (D'Music), haberler (Loop), yerel radyo ve podcast'ler (GoLoud), TV yayını (PlayGo) içeren 8 uygulamadan oluşan paketiyle birlikte birinci sınıf LTE ve fiber ağları aracılığıyla, geliştirilmiş mesajlaşma ve pazar yerleri (BiP), bulut depolama (Billo) ve öz bakım (MyDigicel uygulaması), Digicel pazarlarında bunu sağlayabilen tek operatördür.


Karayipler, Orta Amerika ve Pasifik'teki 32 pazarda tüketici ve ticari müşterilere hizmet veriyor, 7 milyar ABD dolarını aşan yatırımları ve topluluklarına olan bağlılığı


Haiti, Jamaika, Papua Yeni Gine ve Trinidad & Tobago'daki Digicel Vakıfları aracılığıyla bugüne kadar 3 milyondan fazla insan için olumlu sonuçlara katkıda bulundu.


Digicel Better Together markası ile müşterilerine ve topluluklara daha fazlasını vaat ediyor ve dünya çapındaki 7.000 çalışanı bunu her gün güçlü bir gerçeklik haline getirmek için birlikte çalışıyor.


Daha fazla bilgi: www.digicelgroup.com

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page