top of page
Ara

CD Projekt Red kurucu ortağı, 'Cyberpunk 2077' problemleri nedeniyle özür diledi

Marcin Iwiński, "Bu videoyu kendi inisiyatifimle çektim" dedi

CD Projekt Red kurucu ortağı, 'Cyberpunk 2077' problemleri nedeniyle özür diledi

CD Projekt Red kurucu ortağı Marcin Iwiński, 2021 boyunca oyunu güncellemek için belirsiz bir yol haritasının yanı sıra bugün bir videoda konsollarda Cyberpunk 2077 durumu için özür diledi.


Iwiński, "Cyberpunk 2077'nin konsol versiyonu, karşılamasını istediğimiz kalite standardını karşılamadı" dedi.

"Ben ve tüm liderlik ekibi bunun için çok üzgünüz ve bu videonun sahibi de benim. Lütfen olanlar için hiçbir takımımızı suçlamayın."

Iwiński, kendi bakış açısından oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'da oynanamayacak kadar çok hatayla nasıl piyasaya sürüldüğünü açıklamaya devam etti. Oyunun çıkış tarihinden bir hafta sonra Sony, oyunu PlayStation Store'dan tamamen çıkardı ve isteyen herkese geri ödeme teklifinde bulundu. Microsoft ayrıca mağdur Xbox oyuncularına para iadesi teklif etti ve CD Projekt Red, yatırımcıları ve oyuncuları yanlış yönlendirdiği iddiaları nedeniyle yasal işlemlerle karşı karşıya.

Videoda, Iwiński, esasen, oyunun PC sürümü konusunda ekibin çok hırslı olduğunu, konsol sürümünün temelini oluşturduğunu ve sekizinci nesil donanım için çok fazla vergi getirdiğini söyledi. Oyun içi akış sistemi, konsol ekibi için sürekli bir baş ağrısıydı ve geliştiriciler, Iwiński'ye göre çeşitli sürümlerini test ederken bir ton sorunu gözden kaçırdılar.


Özür videosunun yanı sıra CD Projekt Red, Iwiński'nin açıklamalarının yazılı bir versiyonunu bir dizi SSS olarak ortaya koydu ve ayrıca oyunun ücretsiz yeni nesil konsol yükseltmesinin 2021'in ikinci yarısında başlayacağını paylaştı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page