top of page
Ara

WhatsApp uygulama içi reklam gösterimine başlayabilir

Anlık mesajlaşma uygulaması, yakın zamanda kullanıcılarını hizmet şartlarındaki değişikliğe gidiyor

WhatsApp uygulama içi  reklam gösterimine başlayabilir

WhatsApp'ı farklı kılan özelliklerden biri, zaman zaman yapılan güncelleme setleri olarak göze çarpıyor. Bu anlık mesajlaşma uygulaması nihayetinde tüm kullanıcılar için daha doğrudan bir iletişim sistemi sunmaya özen gösteriyor. Bütün bunlar, iki aşamalı doğrulama kodlarının alındığı Telegram'a benzer bir sistem ve uygulama yazılımı ile ilgili haberler hakkında iletişim kuracaklarını gösterdi. WhatsApp söz konusu olduğunda, yeni bir 'reklam' sistemi uygulaması bekleniyor.


WABetaInfo'dan alınan bilgilere göre, anlık mesajlaşma uygulaması yakın zamanda Android için yeni güncellemeler yayınladı - App Store'da web sürümü 2.20.206.19 ve iOS 2.20.130 - bu güncellemeler bugün WhatsApp'ın belirli bilgileri duyurmasına yardımcı olacak yeni bir özellik habercisi.


Reklamlar nasıl görünecek?

Reklamlar sohbet biçiminde gönderilmeyecek, ancak belirli uygulamada bir tür başlık olarak görünecek ve sizi harici web sitelerine yönlendirecekler, aynı şekilde kullanıcının belirli bir eylemini gerektirebilirler.


Reklamlar şöyle görünecek:

Bu, uygulama yeni şartlarını yayınladığında ve yeni güncellemesini duyurduğunda görünecek olan reklamdır:


—WhatsApp verilerinizi nasıl işleyeceği

—İşletmeler, WhatsApp sohbetlerini depolamak ve yönetmek için Facebook tarafından barındırılan hizmetleri nasıl kullanabileceği

2021 için yeni kullanım şartları

WhatsApp, 8 Şubat 2021 itibariyle kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını değiştirecek, ancak bu tarih değişebilir. Değişikliklerden yana olmamanız durumunda, WhatsApp hesabınızı konfigürasyon üzerinden silebilirsiniz. Güncellenen bu hizmet şartları, önümüzdeki haftalarda yayınlanacaktır.


Bu nedenle, bunlar ticari amaçlarla değil, daha çok hizmetler için, her zaman topluluk veya uygulama ile bağlantılı olan reklamlar olacaktır.


Bu uygulamada oldukça fazla zaman geçiriliyor

Rakamlar WhatsApp kullanan kullanıcı sayısının çok yüksek olduğunu ve sadece bununla kalmayıp bu uygulama üzerinden mesaj göndermeye harcadığımız zamanı da gösteriyor.


EMarketer'e göre tahmin, bu yıl dünya çapında bu sektörün uygulamalarında 2 bin 520 milyondan fazla kullanıcının olacağını gösteriyor. Visual Capitalist'in verdiği bilgiye göre bugün dakikada 41,6 milyondan fazla mobil mesaj gönderiliyor.


WhatsApp liderliğini sürdürüyor, katlanarak büyümesini sürdürüyor, aynı şekilde yıllarca içinde bulunduğu konumda tuttuğu stratejisini pekiştiriyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page