top of page
Ara

TikTok’un en popüler içerik üreticisi Charli D’Amelio, rakip uygulama Triller’a katıldı

Charli D’Amelio, 87 milyon takipçisiyle TikTok’un en popüler içerik oluşturucusu ve şu anda Queen of TikTok, platform listesine Triller'ı ekliyor

Charli D’Amelio, 87 milyon takipçisiyle TikTok’un en popüler içerik oluşturucusu ve şu anda Queen of TikTok, platform listesine Triller'ı ekliyor.


Triller'in yönetim kurulu başkanı Bobby Sarnevesht yaptığı açıklamada, "D’Amelio ailesini Triller ailesine kollarını açarak karşılamaktan daha fazla gurur duyamazdık" dedi. "Onlar bizim için şimdiden paha biçilmez olan inanılmaz derecede çok yönlü ve yetenekli bir aileydi."


Charli'ye kız kardeşi Dixie (TikTok'ta 34 milyon takipçi), babası Marc (7 milyon takipçi) ve annesi Heidi (5,6 milyon takipçi) katılacak. Charli, Triller'e özel bir anlaşmada katılmıyor, bu da TikTok, YouTube ve Instagram gibi diğer uygulamalar için içerik oluşturmaya devam edeceği anlamına geliyor. (Ve D'Amelio Instagram'daki marka anlaşmalarından sponsorluk geliri elde ederken, Instagram'ın TikTok'a cevabı olan Reels'da henüz bir video oluşturmadı.) Marc D'Amelio, ailenin Triller ile görüştüğü bir açıklamada, " ileri teknolojileri ve özellikleri yakında kullanıma sunulacak. "


Triller, TikTok kadar yaygın olmasa da, Başkan Donald Trump’ın ailesinin, başkanın kendisi de dahil olmak üzere, uygulamaya katılmasının ardından son haftalarda büyük ilgi gördü. Çinli ana şirket ByteDance'ten TikTok'u satın almak için bir Amerikan şirketi bulmaya çalışan haftalar geçiren Trump, Kasım seçimlerine kadar Triller'i kendi kampanya amaçları için kullandı.


Şirkete göre Triller'in aylık 100 milyondan fazla aktif kullanıcısı ve 27 milyondan fazla günlük kullanıcısı var. (CNBC'ye göre TikTok'un yaklaşık 50 milyon günlük kullanıcısı var.) Bu kısmen, Kavanaugh’nun eski iş ortağının onu bir Ponzi programı yürütmekle suçlamasının ardından 2019 yılında bazı tartışmaların merkezinde yer alan Ryan Kavanaugh’dan Proxima Media tarafından finanse ediliyor.


D’Amelio için Triller, çevrimiçi varlığını ve işini geliştirmeye devam eden başka bir uygulama. Hemen hemen her içerik oluşturucuya sorarsanız, size tek bir uygulama yerine her yerde olmanın daha iyi olduğunu söylesinler. Marc D’Amelio, "Ailemiz kendi heyecan verici ve benzersiz içeriğimizi paylaşmak için sabırsızlanıyor" dedi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page