top of page
Ara

Spotify artık kullanıcıların kitaplığa bireysel podcast bölümleri eklemesine izin veriyor

Spotify, podcast hayranlarına en çok keyif aldıkları içerik üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni bir özellik ekledi

Spotify, podcast hayranlarına en çok keyif aldıkları içerik üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni bir özellik ekledi

Spotify, podcast hayranlarına en çok keyif aldıkları içerik üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni bir özellik ekledi. "Bölümleriniz" olarak adlandırılan ve uygun şekilde adlandırılmış özellik, kullanıcıların bireysel podcast bölümlerini özel bir kitaplığa kaydetmelerine olanak tanıyarak, gösteriye abone olmasalar bile dikkatlerini çeken belirli ses özelliklerini bulmayı kolaylaştırır.


Aşağıdaki tweet'inde gösterildiği gibi, Bölümleriniz özelliği bireysel podcast bölümlerine bir + simgesi ekler. Tıklandığında bu, bölümü kendi bölümlerinde listelenen podcast'leri bulabileceğiniz "Kitaplığınız" a ekleyecektir. Ayrı ayrı kaydedilen içeriği bulmak için Müzik'ten Podcast'lere kaydırmanız ve ardından "Bölümleriniz" i tıklamanız gerekir.

Buradaki en büyük fayda, bir gösteriye abone olmanıza gerek olmamasıdır - bu, genellikle dinlemediğiniz bir şovun dikkatinizi çeken özel bir konuğu varsa, örneğin daha sonra onu kolayca bulabileceğiniz anlamına gelir.


Bu, Spotify için sağlam bir eklentidir ve piyasadaki daha köklü podcast uygulamalarından bazılarıyla daha fazla rekabet edebilmesini sağlar. Spotify, podcast tekliflerini ağır bir şekilde zorladı, büyük yapımcılar elde edecek ve özel şovlar başlatacak kadar ileri gitti.


Kullanıcıların beklediği kontrolleri ve diğer özellikleri sunmak, Spotify'ı birinin ana podcast uygulaması olarak daha çekici hale getirecek, bu da kullanıcıları muhtemelen platformun çeşitli özel sesli şovlarını incelemeye teşvik edecek bir şey. Platform halihazırda, çevrimdışı indirme desteği, kaydedilmiş podcast'lerden yeni bölümleri otomatik olarak kaydetme yeteneği ve öneriler gibi bir dizi özellik sunuyor.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page