top of page
Ara

Şirketlerin bir e-Ticaret pazarlama ajansı ile çalışmasının başlıca 5 nedeni

On yıl önce başarılı olan pazarlama stratejileri, pazarlama araçlarının sürekli değişmesi nedeniyle artık sonuçsuz kalıyor

Şirketlerin bir e-Ticaret pazarlama ajansı ile çalışmasının başlıca 5 nedeni

On yıl önce başarılı olan pazarlama stratejileri, pazarlama araçlarının sürekli değişmesi nedeniyle artık sonuçsuz kalıyor. Artık hemen hemen tüm markalar dijital dünyaya katılımın gerekliliğinin farkına varırken, e-ticaret pazarlaması, pazarlama geçişinde hayati bir araç haline geldi. Statista, 2018'de ABD markalarının pazarlama hizmetleri için 162,9 milyar harcadığını açıkladı. Zaman zaman birçok işletmenin pazarda belirgin bir şekilde büyümek için dışarıdan yardım aradığı gerçeğidir.


Statista'nın bir başka öngörüsü, ABD'deki ajansların gelirinin 2022'ye kadar 50 milyar doları aşacağını gösteriyor. Bir e-ticaret mağazası işleten her işletme, iş büyümesine bir e-ticaret pazarlama ajansını hangi değerlerin ekleyebileceğini ve neden bir tane kurmaları gerektiğini anlamayı merak ediyor. . İşte birçok başarılı şirketin 2022'ye kadar neden bir e-ticaret pazarlama ajansı işe aldığına dair kısa ve ayrıntılı bir açıklama.


1. Sınırları aşmak

Çoğunlukla şirket içi ekipler, bir zamanlar başarılı olan geçmiş fikirlere odaklanır ve onları tekrar getirir. Ancak, büyük olasılıkla eski araçlar sanal dünyada işe yaramayacak, bu nedenle bağımsız bir e-ticaret pazarlama ajansı sınırları genişletebilir ve şirketin farklı gelecek perspektifleri için yeni pazarlama stratejisi fikirleri verebilir.


Bir e-ticaret ajansı, aynı sektördeki çeşitli müşterilerle genişletilmiş bir deneyime sahiptir ve şirketinizin büyümesi için benzersiz çözümler bulan en iyi uygulamaları gerçekleştirmiştir.


2. En son pazarlama ürünlerine kolay erişim

Her işletme, pazar rekabetinde daha yüksek sonuçlar elde etmek için en etkili araçları bulmakta zorlanmıştır. Pazarlama ajansının özelliklerinden biri, trend olan bir pazarlama ürünü sağlamak için en yeni pazarlama araçlarına tam erişime ve teknolojik ilerlemeye sahip olmalarıdır. E-ticaret pazarlama ajansı ile, işinizi ölçeklendirmek için pazarlama araçlarını kullanmak için mükemmel bir fırsata sahip olacaksınız.


3. PPC'de olağanüstü tesisler

Uzman bir uzmanın katılımı olmadan başarılı bir PPC kampanyası yapmak zorlu bir iştir. Ücretli kampanyalar, yönetilmesi ve izlenmesi zor görevlerdir. Şirket için çok zaman ve finansman gerektiriyorlar. E-ticaret ajansları, temel bileşenleri en iyi şekilde anlar, doğru anahtar kelimeleri sınıflandırır, derin kavramları karşılar ve reklam hedefinize en uygun sayfaları oluşturur. Profesyonel bir pazarlama ajansı, trafik ve dönüşüm getiren uygun kitle için doğru içerik hedefli reklamı oluşturacaktır.


4. Dijital dünyada yaratıcılığı keskinleştirmek

İnanmayabilirsiniz, ancak müşterinin olumlu yanıtı %94, tasarımla ilgili ilk izlenimlere bağlıdır. Şirketin pazarda ne kadar profesyonel odaklı olduğunu daha iyi anlamak için ilk izlenim her zaman önemlidir. Pazarlama ajansının kritik bileşenlerinden biri, şirketin ana özelliklerini vurgulamak için farklı alanlarda farklı deneyime sahip farklı bir yaratıcı ekibe sahip olmalarıdır.


E-ticaret müşterileri, sosyal medyada, reklamlarda, tasarımdaki ayrıntıların önemi, piksel boyutu veya video uzunluğu, sezgisel tasarım / kopyalama veya diğer işlevlerdeki ilgi çekici faktörlerin önemini zaten biliyor. Buna göre, karar verme sürecinde kullanıcı ilişkisinin rolünü derinden anlarlar.


5. Kapsamlı SEO deneyiminden yararlanma

Sanal dünyada başarılı olmak için her şirketin BULUNMASI şarttır.


Diğer bir gerçek de, arama deneyimlerinin% 93'ü pazarlama araçlarını aramaya başlıyor ve insanların %47'si her zaman önerilen ilk üç web sitesini tıklıyor.


Çevrimiçi mağazanızın Google tarafından tanınmasını sağlayan 200 faktör vardır. Proaktif ekibin birincil rolü, daha fazla ziyaretçi çekmek ve onları şirketin potansiyel müşterileri haline getirmektir. Bir e-ticaret ajansıyla çalışmak, gerçekçi olmayan vaatlerde bulunmadan ve şirketin dürüstlüğünü bozmadan olumlu sonuçlar gösterebilir.


Profesyonellere güvenmek her zaman daha iyi bir seçenek olabilir.


Son olarak, işletmedeki diğer birçok önemli nokta ve karar dikkat gerektirir. Bu nedenle, bir pazarlama ekibi, hedef kitlenizi hedefleyecek e-ticaret çözümlerini keşfetme ve oluşturma konusunda uzmanlaşmış bir e-ticaret ajansını işe almaktan yararlanabilir. Her ajansın farklı bir yaklaşımı vardır ve geçmiş deneyimi ne kadar parlak olursa olsun, kanıtlanmış tarihsel kayıtları, etkileyici incelemeleri ve derecelendirmeleri vardır. Büyüme arayan her işletme için, uzun vadede olumlu bir fark yaratacağından emin olmak için anlayışınıza uygun bir e-ticaret ajansı ile çalışmak idealdir.


İster bir e-ticaret platformu oluşturmak ister mevcut bir platformu genişletmek isteyin, en uygun e-ticaret ajanslarından Bigcommerce, Ecwid, Magento, Prestashop, Shopify ve Woocommerce ve diğerleri dahil olmak üzere en popüler e-ticaret çözümlerinde kendini kanıtlamış uzman firmalar arasında yer alıyor. İlk iş olarak bu sayfaları ziyaret etmeniz faydalı olabilir.

0 yorum
bottom of page