top of page
Ara

Restoranlara yönelik indirimli hizmet ve ürün imkanı sunan yenilikçi proje: Yemeksepeti Nar

Yemeksepeti, yeni projesi olan Yemeksepeti Nar ile üye restoranlarına akaryakıt, gıda, mutfak ve temizlik malzemesi gibi ürün ve hizmetlerden indirimlerden istifade etmelerini sağlayacak

Restoranlara yönelik indirimli hizmet ve ürün imkanı sunan yenilikçi proje: Yemeksepeti Nar

60 bini aşkın restoran ağıyla tüm Türkiye'de hizmet veren Yemeksepeti, yeni projesi Yemeksepeti Nar ile üye restoranlarına akaryakıt, gıda, mutfak ve temizlik malzemesi gibi iş ortaklarının en çok ihtiyaç duydukları birçok farklı ürün ve hizmetlerden indirimli olarak istifade etmeleri için yeni özelliğini tanıttı. İş ortağı üye restoranların dijitalleşme süreçlerine, bulundukları bölgelerdeki işlerini büyütmelerine ve kullanıcılara daha iyi hizmet vermelerine destek olmak amacıyla inovatif ve teknoloji çözümleri sağlayan ve hayatı kolaylaştıran projeler sunan Yemeksepeti, Nar projesi ile restoranlara verimlilik ve tasarruf sağlama hedefinde.


Yemeksepeti Portakal uygulaması ile erişim sağlanan Nar hizmetinde üye restoranlara indirimler ve avantajlar sunan farklı sektörden birçok önemli marka şimdiden yerini almış durumda. Nar projesinde halihazırda yer alan markalar ise şu şekilde; CRK Global, Eczacıbaşı, İş Bankası, İpragaz, Lukoil gibi onlarca marka üye restoranlara indirimli hizmet ve ürünler sunarak, platformda yer alan restoranların maliyetlerin düşmesini ve karlılığın artmalarına destek olması hedefleniyor. Nar projesine katılan markalar da Yemeksepeti’nin 60 bine yakın restoran ve iş ortağına sundukları hizmet ve ürünlerle satış rakamlarına katkıda bulunması yanısıra restoranların indirimler düzenlemeleri ile yeni müşteriler kazanmalarının önü açılmış oluyor.


Yemeksepeti Nar ile ilgili düşüncelerini paylaşan Yemeksepeti CSO’su Sertaç Şener şunları söyledi; “Üye restoranlarımızın Yemeksepeti yolculuğunu yeni faydalarla zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle üye restoranlarımızı, seçili markaların sunduğu indirimli hizmet ve ürünlerle buluşturmak için Yemeksepeti Nar projesini başlattık. Yemeksepeti üye restoranlarının işlerini geliştirmek için kullanmakta oldukları Portakal platformu üzerinden Yemeksepeti Nar hizmetine kolayca ve ücretsiz olarak ulaşılabilecek. Bu proje ile restoranlarımızın tasarruf yaparak maliyetlerini düşüreceklerini, karlılıklarını ve verimliliklerini artıracaklarını düşünüyoruz. Öte yandan Yemeksepeti Nar projesine katılan markalarımız da restoranlarımızla birlikte yeni müşterilere ulaşacaklar ve satış hacimlerini artırma fırsatı yakalayacak. Nar bereketiyle herkesin kazanacağı bu hizmetle ekonomiye katkı sunduğumuz için çok mutluyuz.”

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page