top of page
Ara

Puma ’Nostaljik koleksiyon’ için Coca-Cola ile iş birliği yapıyor

Puma ve Coca-Cola, her iki markanın günümüze ulaşan mirasını kutlayan ‘nostaljik işbirliği’ için bir araya geldi

Puma ’Nostaljik koleksiyon’ için Coca-Cola ile iş birliği yapıyor

Puma ve Coca-Cola, her iki markanın da marka mirasını kutlayan ‘nostaljik işbirliği’ için renkli bir projeye imza attı.


Koleksiyonda, T7 eşofman ve Slipstream spor ayakkabı dahil olmak üzere klasik Puma silüetlerini de kapsayan hem ayakkabı hem de giysilerden oluşuyor. Koleksiyonda yer alan ürünler, modern teknolojiler ile üretilen, nostaljik detaylarla yeniden tasarlandı ve retro renk paleti kullanılan seçili ürünler Coca-Cola’nın klasik ince çizgileri ile bir araya getirilerek beğeniye sunuldu.


Ayakkabılar, ortak markalı dokuma ve kalıplanmış askılı etiketlere; ayrıca içerisinde özel bağcıkla birlikte bir de özel paketlenmiş ambalajlarla sunuldu.


Puma, Coca Cola markası ile yeniden tasarlanıyor

Koleksiyonun ilk fazında, kapüşonlular ve şortlar gibi ortak markalı kıyafetlere ek olarak, çeşitli grafik tişörtler ve polo gibi rahat ürünler de yer alıyor. Bu ilk ayak, 80’lerin basketbolunu günümüze taşıyan ve adeta bir saha klasiği olan Slipstream trainer’a odaklanıyor.


Koleksiyonun ikinci aşamasında, birkaç yeni ikonik tasarımlarla birlikte, Puma’nın 2022 için güncellenen modern tasarım öğeleriyle kaynaşmış klasik ayrıntılara sahip ilk koşu ayakkabısı olarak lanse edilen Rider FV trainer‘ın iki yeni yorumu da dahil olmak üzere epey genişletilmiş bir ürün yelpazesi sunulacak. Markanın Süet ve Wilo kaydıraklı klasik modeli de Coca-Cola markasıyla yeniden tasarlanarak, beğeniye sunulacak.


Puma x Coca-Cola 2022 işbirliğinden doğan koleksiyonun ilk kısmı, Ağustos ayı itibaren Puma’da ve seçkin perakendecilerde çevrimiçi olarak satışa sunulurken, koleksiyonun ikinci kısmı ise, 2022’nin sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.


Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page