top of page
Ara

Pizza Hut, AR Pac-Man ile salon deneyimini tekrar canlandırmayı hedefliyor

Pizza Hut'ta yemek yemek için dışarı çıkmanın bir şey olduğu zamanlar vardı

Pizza Hut, AR Pac-Man ile salon deneyimini tekrar canlandırmayı hedefliyor

Pizza Hut, geleceğin paket servisi ve teslimat olduğunu gördüğü için pizza salonlarını geri getirmiyor, ancak bazı akıllı paketleme ve artırılmış gerçeklik (AR) sayesinde The Hut, evde atari deneyimi sunuyor. Bandai Namco’nun hareketli sarı labirent koşucusu Pac-Man ile ortaklık yaparak, müşterilere markanın "newstalgia" kampanyası olarak klasik video oyunu ile atari oyunu deneyimi yaşatıyorlar.


Müşteriler, labirent üssü görevi gören özel olarak tasarlanmış pizza kutularında bir QR kodunu tarayarak oyuna erişebilirler. Oyun, telefon aracılığıyla gerçekleşir ve çeyreklik gerekmez. Oyuncular ayrıca çekilişlerle özel olarak tasarlanmış bir arcade dolabı kazanabilirler.

"Herkesin kendi özel Pizza Hut hafızası vardır. Pizza Hut’ın kampanyasının aktörü ve yüzü Craig Robinson, dedi. “80'lerde büyürken, benimki Pizza Hut'a gidiyor ve tıpkı pizzamı yaptığım gibi o küçük Pac-Man noktalarını yutuyordu. Restorandaki şu atari oyunları - çocukken daha iyi bir şey yoktu. "

Eksiksiz bir Hut deneyimi arayanlar, kendi Tiffany tarzı abajurları, kırmızı-beyaz dama tahtası masa örtülerini ve büfe hapşırık koruyucularını tedarik etmek zorunda kalacaklar.

0 yorum
bottom of page