top of page
Ara

Online tasarım alanında ülkemizdeki ilk yerli girişim

The Brand Planet olarak ülkemizdeki faaliyet gösteren girişimlere sayfamızda yer veriyoruz. Bu kapsamda, birçok girişimi tanıtıyoruz. İlk konuğumuz: Dijibiz


Advertorial - Her geçen gün dijital dünyanın nimetlerinin arttığı bu günlerde özellikle orta ölçekli firmaların daha çok faydalanabileceği online bir tasarım stüdyosu girişimi dikkat çekiyor.

Sosyal medyanın hüküm sürdüğü reklam ve tanıtım faliyetlerinin olmazsa olmazı görsel tasarımlarını hiçbir program bilgisine gerek duymadan hatta bilgisayarınıza herhangi bir program bile kurmadan tamamen online olarak yapabileceğiniz yerli bir girişim olan dijibiz.com, pek çok firmanın kendi tasarımlarını uygun maliyet ve zengin içerik seçenekleriyle yapmalarına olanak sağlıyor.

Dünyada belirli örnekleri bulunan online tasarım sitelerinden farkı ise tamamen Türkçe içerik, Türkçe tasarım şablonları ve dökümanların yer alması oluyor. Tamamen kendi halkımıza hitap eden tasarım şablonları ile yabancı tasarımları düzenlemek zorunda olmadan sadece birkaç ufak değişiklik ile kendi sosyal medya görsellerinizi oluşturabiliyorsunuz.

Bazı tasarımların yanı sıra kendiniz en baştan tasarımlarda oluşturabilmektesiniz. Sistem içerisinde bulunan çeşitli dökümanlar sayesinde kendi görselinizi kolayca en baştan tasarlayabilirsiniz. Yaptığınız bir tasarımı hesabınıza tanımlı bulut sistemine kaydedip daha sonra aynı tasarıma tekrar ulaşabilmektesiniz.

Kendi sosyal medya profillerinizi (Facebook ve Instagram) sisteme bağlayıp profilinizde paylaştığnız görselleri dijibiz tasarım ortamına aktarabiliyorsunuz. Bitirdiğiniz tasarımı kolayca indirip sosyal medya profillerinizde paylaşabilirsiniz. Ayrıca sistem içerisinde bulunan destek sistemi sayesinde herhangi bir problem yaşamanız durumunda 7/24 ulaşabilmektesiniz.

Tüm bunların yanı sıra dijibiz YouTube sayfasında ve sistem içerisinde kullanım videolarını izleyerek basitçe öğrenip kendi görsellerinizi hazırlayabilme imkanınız var. Dijibize ait blog sayfasında ise ücretsiz fotoğraf sitelerinden, tasarım püf noktalarına kadar sizlere yardımcı ve yol gösterecek bilgilerde paylaşılıyor. Dijibiz ile artık tasarımcı sizsiniz.

Üstelik dijibiz.com tüm özellikleri ile 7 gün ücretsiz kullanılabilmektedir.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page