top of page
Ara

Ogilvy, Soechtig'i Global Deneyim CEO olarak atadı

Ogilvy, Steve Soechtig'i Ogilvy’nin 'Deneyim' iş kolunun küresel CEO'su olarak seçti

Ogilvy, Soechtig'in Global Deneyim CEO olarak atadı

Yeni görevinde Soechtig, "Ogilvy'nin yeteneklerini müşteri öngörüleri, ticaret, sunum tasarımı, deneyim tasarımı, satın alma, müşteri katılımı, dijital ve mobil ürün yeniliği, CRM ve sadakat konularında bir araya getirerek birleşik uçtan uca deneyim sunacak geniş ölçekte müşteriler için değere hız kazandırmak." görevlerini üstlenecek.


Soechtig, çok sayıda sektörün pazarlama ve müşteri katılımı yaklaşımlarını yenilemesine yardımcı olarak şirkete yirmi yılı aşkın dijital ve teknoloji deneyimi getiriyor.


McKinsey & Company'de ortak ve lider rolünde Soechtig, müşteri yolculuğu boyunca kurumsal büyüme stratejilerini şekillendirerek müşteri katılımını artırdı. Bundan önce, Deloitte Digital’ın Deneyim uygulamasının ABD'de genişlemesine ve işletilmesine liderlik etti ve dijital dönüşümlerini gerçekleştirmek için doğrudan müşterilerle çalıştı.


Ayrıca, bir dijital ajans olan Roundarch da dahil olmak üzere üç yeni dijital işletmenin kurulmasına ve başarılı bir şekilde çıkışına yardımcı oldu.


Ogilvy Global CEO'su Andy Main, "Steve, Ogilvy’nin eşsiz yaratıcılığının ve insan davranışına ilişkin anlayışının, müşterilerin ne istediği ile şu anda sundukları arasındaki deneyim boşluğunu kapatmak isteyen herhangi bir şirket için yaratabileceği etkiyi anlıyor," dedi.

"Dijital teklifleri geliştirme ve ölçeklendirme geçmişinin, girişimci ruhuyla birleştiğinde Ogilvy'nin deneyim işini yeni zirvelere taşıyacağından eminim."

“Tüketicilerin markalarla etkileşimde sürekli bir değişim var. Bugün başarılı olmak için şirketlerin tüketicilerinin karşılanmamış insan ihtiyaçlarını anlamlı fiziksel ve dijital deneyimler yoluyla ele alması hiç bu kadar önemli olmamıştı ”dedi Soechtig.


"Fikirden uygulamaya kadar, Ogilvy, bir şirketin müşterileri, çalışanları ve işletmesi için etki yaratan ve değer yaratan deneyim girişimleri tasarlamak, inşa etmek, iletmek ve yürütmek için güçlü bir konuma sahiptir. Ogilvy’nin işinin bu parçasını birleştirmek ve büyütmek için Andy ve dünyanın dört bir yanındaki liderlerle çalışma fırsatı beni çok heyecanlandırdı ”dedi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page