top of page
Ara

Monopoly çocukları sürükleyici seyahat deneyimiyle eğitiyor

Monopoly ve Research Without Barriers tarafından gerçekleştirilen anket sonuçları, çocukların gerçek dünya coğrafyası hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını ortaya koydu

Monopoly çocukları sürükleyici seyahat deneyimiyle eğitiyor

Monopoly ve Research Without Barriers tarafından gerçekleştirilen anket sonuçları, çocukların gerçek dünya coğrafyası hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını ortaya koydu. Bu nedenle, Monopoly Travel World Tour etkinliği ve web sitesi gibi çözümler geliştirildi.


Ebeveynlerin çocuklarının dünyayı keşfetmek için yeterince heyecanlı olmadığına dair endişeleri, çocukların farklı ülkeler ve kültürler hakkında bilgi edinmenin önemli olduğunu kabul ettikleri gerçeğiyle çelişiyor.


Monopoly Travel World Tour etkinliği, ailelerin dünyayı keşfetmelerine ve aynı zamanda masa oyununda çeşitli yerlere seyahat ederek yarışmaya katılmalarına olanak tanıyor. Web sitesi aracılığıyla da sanal olarak farklı ülkeleri keşfetmek mümkün.


Bu etkinlikler, çocukların gerçek dünya coğrafyası hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olacak ve dünyayı keşfetmek için heyecanlanmalarını sağlayacak.

0 yorum
bottom of page