top of page
Ara

Mastercard’da üst düzey atama: Hakan Tatlıcı’ya yeni görev

Mastercard, hızlı büyüme gösteren Avrupa ülkeleri'nin İş Geliştirme ve Siber Güvenlik Başkan Yardımcılığı görevine Hakan Tatlıcı’nın atandığı açıklandı.

Tatlıcı 2014 yılından bu yana Mastercard bünyesinde Türkiye, Azerbaycan, İsrail, Belarus, Kazakistan, Gürcistan'ın içinde bulunduğu 11 ülkenin Hızlı Büyüyen Pazarlar’da İş Geliştirme Direktörlüğü görevini üstlenmişti.


Kadir Has Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nden mezun olmasının ardından Marmara Üniversitesi’nde Mekatronik Mühendisliği alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olan Tatlıcı, kariyer hayatına Motorola ONS bünyesinde mühendis olarak başlamıştı. Daha sonra, Lima Endüstriyel bünyesinde Satış ve Pazarlama departmanında görev yapan Tatlıcı, 2009-2012 yılları arasında ise Türk Telekom bünyesinde İş Analisti ve Ürün Müdürü olarak kariyerini sürdürdü. 2012 yılında Turkcell Mobil Finansal Hizmetler Kıdemli Ürün Müdürü olan Hakan Tatlıcı, aynı kurumda Kıdemli Bölgesel Ticaret Pazarlama Kampanya Müdürü olarak kanal satış ekiplerini yönetmişti.


2014 yılının başlarında İş Geliştirme Müdürü olarak Mastercard Türkiye’de görevine başlayan Tatlıcı, kısa bir süre sonra, Türkiye ve Azerbaycan İş Geliştirme Direktörlüğü görevine getirilmişti. Yakın zamanda, Hızlı Büyüyen Ülkeler İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Hakan Tatlıcı, bu ülkelerde dijital ürünler özelinde satış ve iş geliştirme ekiplerinin yönetiminden sorumluydu.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page