top of page
Ara

Intel, yeni bir reklam kampanyasında Apple Mac modellerinin sahip olmadığı özellikleri vurguluyor

Intel'in yeni kampanya reklamlarından biri, Apple'ın Mac'inin bilim insanları ve oyun oynamak için kullananlar için ideal olmadığını iddia ediyor

Intel, yeni bir reklam kampanyasında Apple Mac modellerinin sahip olmadığı özellikleri vurguluyor

Intel, Apple ve M1 destekli MacBook ile alay eden yeni bir reklam kampanyası başlattı. Yeni Intel reklam kampanyası, M1’in sınırlamalarına bir göz atıyor ve yalnızca Microsoft’un Windows bilgisayarında mümkün olan bazı temel özellikleri vurguluyor.


Kampanya Intel’in Twitter kullanıcı adında ve diğer platformlarda yayınlandı. Ayrıca, Windows'un Mac'e göre üstünlüğünü vurgulamak için bir YouTuber ile ortaklık kurdu. Örneğin, son reklamı, bir Windows makinesinin birden çok standart USB bağlantı noktası, bir eGPU desteği, dokunmatik ekran ve ekran kalemi desteğiyle birlikte geldiğine işaret ediyor.


Başka bir reklam, Mac'in bilim adamları ve onu oyun oynamak için kullananlar için ideal olmadığını iddia ediyor. Intel, "Bir roket fırlatmaya güç verebilir ve Rocket League'i açabilecek bir donanıma sahipseniz, muhtemelen Mac kullanmıyor olmanız olası." şeklinde bir tweet attı, Intel.


Geçen hafta, PC World'den bir rapor, Intel'in 11. Nesil işlemcilerin ARM tabanlı M1 yongasını kolayca alıp geçebileceğini iddia ettiğini öne sürdü. "Intel, Kol tabanlı yongayı dikkatle hazırlanmış bir şekilde kaldırarak alkışladı." Intel’in testleri, Intel Core i7-1185G7’nin "hem yerel hem de yerel olmayan uygulamalarda bir MacBook Pro’daki M1’in performansıyla eşleşebileceğini veya büyük ölçüde aşabileceğini" gösterdi.


Apple, Intel x86 yongalarından Mac için özel yongalarına geçişine başladı. Şirket halihazırda M1 destekli MacBook Air, MacBook Pro ve Mac mini'yi piyasaya sürdü.


0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page