top of page
Ara

Huawei Mate 40 Pro muhteşem kavisli ekran, 4 kamera gösteren yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı

Bir sonraki Huawei telefonları olan Mate 40 Serisi, şirketin son teknoloji Kirin işlemcisine sahip en son telefonlar olacak gibi görünüyor

Bir sonraki Huawei telefonları olan Mate 40 Serisi, şirketin son teknoloji Kirin işlemcisine sahip en son telefonlar olacak gibi görünüyor. Bu nedenle, şirket için önemli bir dönüm noktasıdır ve yüksek hedefler olacaktır.


İşlemcinin yanı sıra, Huawei Central tarafından alınan en son sızıntılar, bize nasıl görüneceği konusunda daha iyi bir fikir veriyor. ekranda büyük, baklava biçiminde delik açılmış kamera kesikli bir telefon ve telefonun yanlarından aşağı yuvarlanan bir şelale ekranı gösteriliyor.


Ayrı olarak, temel özelliklerin çoğu Telekomünikasyon Ekipmanının Ağ Erişim Yönetimleri sitesinde açıklanmıştır. Mate 40'ın yanı sıra Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+ ve Mate 40 RS Porsche Edition olacak.


Mate 40 Pro+, P40 Pro + ile tamamen sıra dışı kameraları ve muhteşem tasarımıyla eşleşmeyi hedefliyor. Mate 40'ın ölçümleri, bu telefonun 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacağını ve geçen yılki Mate 30'dan daha büyük olacağını gösteriyor. Ayrıca büyük, 4.000 mAh bataryaya ve (sürpriz, sürpriz) 5G bağlantısına sahip olacak.


Ancak en son sızıntılar, Mate 40 Pro'da ekranın Mate 40'ta kavisli ve gerçekten, gerçekten kavisli - şelale ekran - olduğunu iddia etmeye devam ediyor. Diğer açığa çıkan detaylar arasında Mate 40 Serisindeki kameraları açıklayan bir tweet yer alıyor.

Arkadaki tanıdık Mate dairesel panelde aralıklı dört lens ile tek bir öne bakan kamera tahmin ediliyor. Bu dördünden biri, çok daha yüksek yakınlaştırma eşdeğeri olan bir periskop kamera olan bir Sony sensörü, IMX 700+ kullanacak.


Sızan görüntülerden bazıları, telefonu koruyucu bir kılıfın içinde gösterdiğini iddia ediyor, ancak kasa çok fazla sarılsa da şelale ekranı hala kolayca görülüyor.


Bununla birlikte, Mate 30 Pro'nun aksine, bu yılki telefonun, geçen yılki modelin sanal ses kontrolleri oluşturmak için dokunmatik ekranı kullandığı fiziksel ses düğmelerine sahip olacağına inanılıyor. Bu sanal sistemin yararı, her iki tarafa da çift dokunarak sesi ayarlayabilmenizdi.


Halihazırda bilinen bazı şeyler Kirin 9000 işlemcisinin 5nm tasarıma sahip olacağı, telefonun bir sonraki işletim yazılımı EMUI 11'in açılışta kurulacağı ve doğru şarj fişi ile birlikte çok daha hızlı 65W şarj sunabileceği yönünde.


Lansman, Çin'de, muhtemelen ayın ortasında, Ekim için yapılacak. Telefonun başarısı Huawei için çok önemli, ancak diğer kısıtlama olan Kirin 9000 yongalarının sınırlı stoku, zaferin şirketin istediği kadar yüksek olmayabileceği anlamına geliyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page