top of page
Ara

Hootsuite'te üst düzey atama

Sosyal medya yönetim yazılımı firması Hootsuite, Tom Keizer'ı CEO olarak atadı ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak kalacak kurucu Ryan Holmes'un yerini aldı.

Tom Keiser Hootsuite'nin teklifi, ölçekte müşteri anlayışlarını, kuruluşların markalarını ve işlerini büyütmelerine ve müşteri ilişkilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. 'Analizler' aracı, milyonların çevrimiçi konuşmalarının anında analiz edilmesini, müşterilerin neler yaptığını, belirli markaları düşünmesini ve düşünmesini sağlar. Şirket daha önce uberVU ve LiftMetrix dahil olmak üzere analiz firmaları satın aldı ve bu yılın başlarında, müşterilerin markalarıyla ilgili konuşmaları bulmalarına ve analiz etmelerine olanak tanıyan yeni bir 'dinleme' çözümü sunmak için içgörü firması Brandwatch ile ortaklık kurmuştu.


Keizer 30 yılı aşkın küresel teknoloji ve iş dönüşüm deneyimi ile birleşiyor. En son müşteri hizmetleri yazılımı şirketi Zendesk'in COO'suydu ve şirketin yıllık gelirini 200 bin dolardan yaklaşık 1 milyar dolara çıkarmaya yardımcı oldu. Bundan önce The Gap, L Brands, Ernst & Young ve Capgemini gibi perakende, finans ve teknoloji şirketlerinde hem operasyonlarda hem de Bilişim teknolojileri alanında üst düzey roller üstlendi.


Görüşmeler hakkında yorum yapan Holmes şunları söyledi: 'Tom, müşteri deneyimini geliştirirken ve değer sunum hızını artırırken birbirini kaldıran yüksek performanslı ekipler oluşturmada başarılı olan nadir bir lider olarak öne çıktı. Dizginleri Tom'a teslim etmekten gurur duyuyorum ve Hootsuite bir sonraki büyüme ve potansiyel çağına geçerken heyecanla bekliyorum' dedi ve sözlerini noktaladı.


Daha fazla bilgi için: www.hootsuite.com.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page