top of page
Ara

Facebook, içerik stüdyosu aracında Instagram içerik takvimi yönetimini test ediyor

Bu özellik, hem geçmiş hem de planlanmış olan Instagram sonrası etkinliğinizin bir takvim genel görünümünü sağlar

Facebook ve instagram

Facebook, Creator Studio panosundaki yeni bir özelliği test ediyor gibi görünüyor; bu özellik, hem geçmiş hem de planlanmış olan Instagram sonrası etkinliğinizin bir takvim genel görünümünü sağlar.


Ahmed Ghanem tarafından yayınlanan (ve Matt Navarra tarafından paylaşılan) bu ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, eğer varsa yeni takvim seçeneği, uygulamadaki Instagram sekmenizde sol taraftaki işlev çubuğunda görünür. Takvim, tek görüntü güncellemeleri, karuseller ve daha fazlası için ayrı simgelerle tüm Instagram gönderilerinizin bir listesini görüntülenmesini sağlıyor.

Facebook, içerik stüdyosu aracında Instagram içerik takvimini test ediyor

Bu, Instagram stratejinizi belirlemenizi çok daha kolaylaştırabilir - Creator Studio'da, Instagram yayınınızı ve IGTV gönderilerinizi altı aya kadar önceden planlayabilirsiniz ve bunları bu şekilde vaktinden önce planlanmış olarak görme kapasitesine sahip olmak, optimum kapsamı sağlamanıza yardımcı olabilir.


Elbette, ideal olarak, Instagram Hikayelerinizi de Creator Studio aracılığıyla planlayabilirsiniz, ancak şu anda, feed ve IGTV gönderileriyle sınırlıdır. Bu, seçeneğin faydasını bir şekilde azaltır - ancak yine de, bu örneğe göre takvim, Hikayeler güncellemelerinizi de görüntülüyor gibi görünüyor, ancak bunları İçerik Stüdyosu aracılığıyla yayınlayamasanız bile. Zamanlayıcı simgesi olan gönderiler Hikayeler gönderileridir.


Instagram'dan daha fazla bilgi istedik ve duyduğumuzda / duyduğumuzda güncelleme yapacağız, ancak bu, giderek daha değerli bir gönderi aracı haline gelen İçerik Stüdyosu'na başka bir kullanışlı ekleme olabilir. Demek istediğim, Facebook gönderi planlaması zaten uygulamaya yeniden yönlendirildi, bu nedenle çoğu Sayfa yöneticisi zaten bununla ilgili deneyime sahip. Bunun gibi gelişmiş listeler, onu başka bir düzeye taşıyabilir ve sosyal medya yönetimi sürecinizde daha önemli bir araç haline getirebilir.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page