top of page
Ara

Elon Musk, Vladimir Putin'i Clubhouse sohbetine davet etti

Elon Musk, Vladimir Putin ile yeni favori sosyal medya uygulaması Clubhouse'da sohbet etmek istiyor

Elon Musk, Vladimir Putin'i Clubhouse sohbetine davet etti

Cumartesi günü, Tesla CEO'su Kremlin'in resmi hesabını etiketleyerek Rusya başkanının sadece sesli uygulamada kendisine katılmak isteyip istemediğini sordu.


Musk Cumartesi günü bir tweet'te "Clubhouse'da bir sohbet için bana katılmak ister misiniz?" Dedi. Ardından Rusça "Seninle konuşmak büyük bir onurdur." anlamına gelen bir tweet attı.

Pazar günü itibariyle Musk'ın Kremlin'in resmi hesabından hesabından taleplerine yanıt gelmedi. Putin'in teknoloji milyarderiyle konuşmakla ilgilenip ilgilenmediği belli değil. Kremlin'in cumhurbaşkanlığı ofisi, Musk'ın yorum talebine hemen yanıt vermedi.


Putin, Musk'ın sohbet etmek için başvurduğu halka açık tek kişi değil. Musk kısa süre önce kendisinin ve milyarder rapçi Kanye West'in platformda görünmeye hazır olduklarını tweetledi. İkilinin Clubhouse toplantısı için ne zaman birleşeceğine dair tarih açıklanmadı.


Musk'ın hareketi, CEO'nun geçen ay popüler, yalnızca davetle kullanılabilen sosyal sohbet uygulamasında kendi lansmanını yapmasından kısa bir süre sonra geldi. Sohbet memler, kripto ve hatta GameStop çılgınlığındaki rolünün ardından Robinhood CEO'su Vlad Tenev ile sürpriz bir tartışmaya kadar uzanıyordu.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page