top of page
Ara

Büyük sızıntı: Daha küçük Mac Pro, 2021 iMac, yeni renk seçenekleriyle geliyor

Apple'ın 2021'de daha küçük bir Mac Pro ve Apple Silikon işlemcilere sahip yeniden tasarlanmış 24 inç iMac'i piyasaya sürmesi bekleniyor

Daha küçük Mac Pro, 2021 iMac, yeni renk seçenekleriyle geliyor

Söylentiler, Mac Pro'nun M serisi işlemcinin şu anki Mac Pro'nun yaklaşık "yarısı kadar" olması için güncelleneceğini öne sürdü. İMac'in iPad Pro'ya benzer bir tür uçtan uca ekran yeniden tasarımı ile güncellenmesi bekleniyor.


Bilgi sızdıran tanınmış Jon Prosser, kendisine sızdırılan açıklamalara ve görüntülere dayalı olarak ürünlerin renderlarını paylaştı. Birincisi, altta bir hesaplama birimi ve üstte bir ısı emici bulunan G4 Küp benzeri bir konsept olarak tanımlanan küçük Mac Pro modeli.

İkinci sızıntı, iMac'in yeniden tasarımıyla ilgili. Görüntüler, uçtan uca bir ekran ve iPad Air'e benzer renkler gösteriyor. Yeniden tasarlanan iMac yeniden tasarımı, Pro Display XDR ve iPad Pro'nun karışımı olarak tanımlandı. Yeni iMac'in yeniden tasarlanmasına rağmen Face ID gibi özellikler içermesi beklenmiyor.


Prosser, sızan cihazları "prototipler" olarak tanımladı, bu nedenle ne zaman piyasaya sürülebileceklerine dair herhangi kesin bir bilgi yok.


Tahminlere göre 2021'in sonlarına doğru yapılacak bir etkinlikte tanıtılması büyük bir ihtimal olarak göze çarpıyor.



0 yorum
bottom of page