top of page
Ara

Asus ROG Phone 5, çoğu oyun dizüstü bilgisayar modellerinden daha fazla RAM'e sahip

Benchmark sonuçlarına göre, cihazın 18GB RAM barındıracağını ortaya koyuyor

Asus ROG Phone 5, çoğu oyun dizüstü bilgisayar modellerinden daha fazla RAM'e sahip

Asus ROG Phone 5, önümüzdeki hafta piyasaya sürüldüğünde yılın ilk büyük oyun telefonu olacak ve yeni bilgiler aynı zamanda en güçlü telefonlardan biri olacağını gösteriyor.


Asus ROG Phone 5, 10 Mart'ta ortaya çıkacak ve telefon yakın zamanda Geekbench listelerinde görüldü. Telefonun Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden güç alacağını ve kutudan çıktığı anda Android 11 üzerinde çalışacağını kesinleşti.


Benchmark sonuçlarına göre, tek çekirdekli 1,113 puan ve çok çekirdekli 3,468 puan aldı. Daha da ilginci, modelin 18GB RAM'e sahip olması - 6GB ile 12GB arasında bir RAM sunan diğer çoğu Android amiral gemisinden çok daha yüksek.

Asus ROG Phone 5

Asus açıkça rakiplerinden daha etkileyici bir teknik özellik tablosuna sahip olmaya çalıştığı için bu varyantın 512GB veya 1TB dahili depolamaya sahip olması bekleniyor. Elbette, ROG Phone 5'in "standart" özelliklere ve daha düşük bir fiyata sahip başka varyantları da olacak.


Tarihsel olarak, seri her zaman sınıfının en iyisi depolama ve RAM'i tercih eden bir firma, bu nedenle, kartın tamamında UFS 3.1 depolama ve LPDDR5 belleği göreceğimiz tutarlı bir öngörü.

0 yorum
bottom of page