top of page
Ara

Apple 'Fitness Plus' egzersiz hizmetini tanıttı

Apple bugün, formda kalmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir Apple Watch servisi olan "Apple Fitness +" tanıttı

Apple bugün, formda kalmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir Apple Watch servisi olan "Apple Fitness +" tanıttı. Servis, dünyanın en iyi eğitmenlerinden iPhone, iPad veya Apple TV'de göz atabileceğiniz egzersizler sağlıyor.


Bir antrenman seçtiğinizde, “Apple TV” veya “iPad” üzerindeki video, Apple Watch'unuzdan beslenen kişisel bilgilerinizle senkronize olur. Bu, ekrandaki antrenörlerin hareketlerini takip ederken kalp atış hızınızı veya yakılan kalorileri görmenizi sağlıyor.


Fitness + yoga, bisiklete binme, dans, güç, çekirdek, HIIT, kürek çekme ve daha pek çok egzersizi içerecektir. Apple, antrenmanların çoğunun sadece bir dambıl seti gerektirdiğini veya hiç ekipman gerektirmediğini belirtti.


Servis her hafta yeni egzersizlerle yenilenecektir. Ayrıca, Apple Music ile senkronize olan seçeneklerle, antrenman sırasında özel müzikler de seçebileceksiniz.


Fitness +, iOS'taki Fitness uygulamasında bulunacak ve ‌Apple TV‌ için yeni bir uygulama olacak. Hizmetin maliyeti aylık 9,99 ABD Doları veya yıllık 79,99 ABD Dolarıdır. Yeni bir Apple Watch satın alırsanız, üç aylık hizmetten ücretsiz olarak yararlanacaksınız.


Avrupa ve Türkiye'de ilerleyen günlerde hizmete alınacağını da belirtelim.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page