top of page
Ara

Adidas, dünyanın ilk yüzülebilir reklam panosunu tanıttı

Güncelleme tarihi: 14 Tem 2021

Alman markasının tam örtülü kadın mayo serisini tanıtmak için Dubai'deki kadın plaj sakinleri, ilk likit reklam panosu ile fark yaratmak istiyor

Adidas, dünyanın ilk yüzülebilir reklam panosunu tanıttı

2021'in başlarında Adidas, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, kadınların yalnızca yüzde 12'sinin halka açık bir plajda veya havuzda mayo giyerken tamamen rahat olduğunu tespit eden bir anket düzenledi. Haziran ayında, Alman spor giyim devi, Adidas'ın imzası olan üçlü şerit motifiyle vurgulanan uzun kollu üstler, hafif başörtüsü ve pantolonlar da dahil olmak üzere 18 parçalık parçalardan oluşan, kadınlar için ilk tam örtülü mayo koleksiyonunu piyasaya sürdü.


Adidas'ın sporu olabildiğince çeşitli bir oyun alanı haline getirme taahhüdünü pekiştiren kapsayıcı dönüm noktasını kutlamak için marka, popüler bir Dubai plajına yerleşerek, kumda ilk interaktif likit reklam panosunu dikti. sıçrama yapın ve yalnızca kabul etmeyin, aynı zamanda 'Yüzeyin Ötesinde' kampanyasının bir parçası olun.


Adidas'ın likit reklam panosunun masmavi derinliklerine dalın

Adidas'ın 5 metre yüksekliğinde ve 3 metre derinliğinde ve güçlendirilmiş şeffaf akrilikten oluşan sürükleyici reklam panosunun dikilmesi üç hafta sürdü. Su dolu harika, Dubai'nin kadınlarını, mavi derinliklerine dalabilecekleri havuza bir inanç sıçraması yapmaya davet etti. Bir sıçrama yapanlar arasında Adidas büyükelçisi ve aynı zamanda Guinness Dünya Rekoru sahibi (en uzun statik duvar oturması için) olan ampute triatlet Dareen Barbar ve Everest Dağı'na tırmanan ilk Suudi Arabistanlı kadın olan Adidas büyükelçisi Raha Moharrak yer aldı.


Etkinliğin bir amplifikasyonunda, dijital ekranı çevreleyen görüntüler Dubai Mall Buz Pisti'nin üzerindeki dijital ekrana yansıtılarak alışveriş yapanların ve sakinlerin özgürleştirici dalışları ve atlamaları yapmalarına izin verildi.

Adidas, dünyanın ilk yüzülebilir reklam panosunu tanıttı

Adidas GCC Kıdemli Marka Direktörü Amrith Gopinath, "Bizim inancımız, kimsenin suyun içinde ve çevresinde olmanın faydalarından yararlanamamasının engellenmemesidir, bu nedenle tüm kadınlara yönelik çeşitlendirilmiş ürün teklifimizin son lansmanı. Adidas'ın sıvı reklam panosu, doğru yönde sembolik bir yüzmeyi temsil ediyor." ifadelerini kullandı.


Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page