top of page
Ara

Tinder Fransa'da gençlerin kariyer planlamalarına yardımcı olacak

Fransa'da hükümet ile işbirliği yapan platform, yaz aylarında geçici iş arayan gençlere yardım etmeyi hedefliyor

Tinder Fransa'da gençlere kariyer planlamalarında yardımcı olacak

Dünyanın en çok kullanılan flört ve arkadaşlık uygulamalarından olan Tinder, Fransa'da yaz döneminde geçici iş arayan Fransız gençlerine iş bulmalarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Uygulama, gençlerin iş bulmaları sürecinde destek olmak için Fransız hükümetince 2020 yılında kurulan 1jeune1solution platformuyla işbirliği kapsamında harekete geçti.


Temmuz ayı sonuna kadar sürecek işbirliği çerçevesinde Fransa'da yaşayan 18-25 yaş arası Tinder kullanıcıları uygulamayı kullanırken yayınlanan iş ilanlarını inceleme şansına sahip olacaklar. Eşleşme ekranında rasgele çıkan iş fırsatlarına tıklandığında gençler 1jeune1solution platformu web sitesine yönlendirilecek. Özellikle üniversite öğrencilerinin her yıl yaz aylarında dönemlik iş aradığı dönemde bu işbirliğiyle 70 bine yakın iş fırsatı yaratabileceği öngörülüyor.


Tinder Fransa adına açıklama yapan Kidemli Pazarlama İletişimi Müdürü Benjamin Puygrenier, “Tinder uygulaması aracılığıyla 1jeune1solution platformuna erişim sağlayarak, üyelerimize hayallerindeki yaz dönemi işine başvurabilmeleri için ihtiyaç duydukları bilgi ve desteği sunabilmeyi, profesyonel deneyim kazanmalarına vesile olabilmeyi umuyoruz” ifadelerini paylaştı.

Kaynak: la Réclame

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page