top of page
Ara

Snap çalışanları, Şubat ayının sonundan itibaren haftanın %80'inde ofislerde olacak

Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Snap Inc.'in Şubat ayının sonundan itibaren çalışanlarının zamanın %80'ini ofislere dönüşünü zorunlu olacağını iletti

Sosyal medya platformunun bir sözcüsü yaptığı açıklamada, "Uzun süre uzaktan çalıştıktan sonra, yeni 80/20 hibrit modelimizle herkesi gelecek yıl yeniden bir araya getireceğimiz için heyecanlıyız" dedi.


Bloomberg'ün haberine göre, Snapchat'in sahibinin Şubat ayından itibaren çalışanlarından haftada dört gün ofise dönüşün başlamasını talep etti.


California, Santa Monica merkezli şirket, Ağustos ayında, kötüleşen bir ekonominin ortasında maliyetleri kısmak için tüm personelin %20'sini işten çıkaracağını ve projeleri geçici süre durduracağını açıklamıştı.

Teknoloji endüstrisi, 2020'de pandeminin ABD'yi etkilemeye başladığı dönemlerden itibaren çalışanların evden çalışmasına ilk izin veren şirketlere ev sahipliği yapmış olsa da, teknoloji şirketlerinin kalıcı uzaktan çalışmayı uzun vadeli çalışma yöntemleri arasında değerlendirmedikleri anlaşılıyor.


Geçen ay, ulaşım hizmet markası Uber çalışanlarından haftada iki kez ofisten çalışmalarını talep ederken, bu ayın başlarında Elon Musk, Twitter çalışanlarına artık uzaktan çalışmaya izin verilmeyeceğini ve haftada en az 40 saat ofiste olmalarını gerektiğini açıklamıştı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page