top of page
Ara

Samsung, yeni S21 serisinin 2021'de akıllı telefon satışlarını artırmasını umuyor

Samsung, şirketin Galaxy S21 serisinin ve Galaxy Buds Pro ve Galaxy Smart Tag gibi ekosistem cihazlarının bu yıl kategori büyümesini artırmaya devam edeceğinden emin olduğunu söyledi

Samsung Electronics, Pazar günü yaptığı açıklamada, şirketin Galaxy S21 serisinin ve Galaxy Buds Pro ve Galaxy SmartTag gibi ekosistem cihazlarının bu yıl kategori büyümesini artırmaya devam edeceğinden emin olduğunu söyledi.


Samsung, geçen hafta çevrimiçi bir etkinlikte Galaxy S21 ailesini (giriş seviyesi S21, orta seviye S21 + ve üst seviye S21 Ultra) tanıttı.


Üç modelden üst düzey S21 Ultra, daha önce yalnızca Galaxy Note phabletler için kullanılan S-Pen kalemi destekliyor.


Mobil İletişim İşi Başkanı ve Başkanı TM Roh, taşıyıcılardan ve ortaklardan gelen erken geri bildirimlerin harika olduğunu söyledi ve birçoğu cesur yeni tasarım, gelişmiş profesyonel sınıf kamera, sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş ekosistem deneyimi ve şimdiye kadarki en iyi performans konusunda heyecanlandıklarını belirtti.


"Bu zorlu dönemde tüketicilerimiz en son yeniliklere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor.


"S21 Ultra için süper akıllı, endüstri lideri profesyonel düzeyde kamera ve video yeteneklerinin nihai deneyiminden, S21 serisinde mevcut olan temel amiral gemisi deneyimine kadar, tüketicilerimize daha büyük bir değerde harika deneyimler sunmayı dört gözle bekliyoruz Roh, "dedi.


Samsung, S21 Ultra'nın dörtlü arka kamera kurulumu, çift telelens sistemi ve 4K video özellikleriyle en akıllı ve en parlak ekranına sahip olduğunu söyledi.


Roh, "Galaxy S21 serisinin ve Galaxy Buds Pro ve Galaxy SmartTag gibi ekosistem cihazlarının bu yıl kategori büyümesini desteklemeye devam edeceğinden eminiz" dedi.


Samsung Galaxy S21 serisi Türkiye fiyatları belli oldu

Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 5G, 8 GB RAM / 128 GB depolamaya sahip olan modeli 9.999 TL satış fiyatına sahip.


Galaxy S21 Plus

12 GB RAM + 128 GB depolama: 15.999 TL

12 GB RAM + 256 GB depolama: 16.499 TL


Galaxy S21 Ultra

12 GB RAM + 128 GB depolama: 15.999 TL

12 GB RAM + 256 GB depolama: 16.499 TL


Roh, "Tüketicilerimize en iyi mobil deneyimi sunmaya kararlıyız ve ürün yeniliklerimizde tüketici geri bildirimlerini aktif olarak dinlemeye ve dikkate almaya devam edeceğiz," dedi.


Mobil İletişim İşletmesi Müşteri Deneyimi Ofisi Başkanı ve Başkan Yardımcısı Patrick Chomet'e göre Galaxy S21 serisi, dünyalarını yakalamak ve paylaşmak için birinci sınıf mobil yenilikler isteyenler için tasarlandı.


"Galaxy S21 ve Galaxy S21 +, yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekip paylaşmak, birinci sınıf bir izleme deneyiminin ve nerede olursanız olun güçlü bağlantının keyfini çıkarmak isteyenler için." Dedi.


"Bu yolculukta Galaxy topluluğumuzu desteklemek için, en yeni Galaxy akıllı telefon serimizdeki şarj cihazı fişini ve kulaklıkları çıkarmaya geçiyoruz".


Galaxy Buds Pro görücüye çıktı

Samsung Electronics, yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro’nun satışa sunuldu.


Samsung'dan yapılan açıklamaya göre, Galaxy Buds Pro; sürükleyici bir ses, üstün çağrı kalitesi, akıllı aktif gürültü engelleme ve cihazlar arasında daha gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerini, modern ve şık bir tasarımla buluşturuyor. Galaxy Buds Pro, Samsung tarafından piyasaya sürülen şimdiye kadarki en gelişmiş kablosuz kulaklık olmanın yanında iş, eğlence ve diğer tüm alanlarda en iyi kullanımı sunmak üzere geliştirildi.


Aktif gürültü engelleme ve Ortam Sesi özellikleri otomatik olarak birlikte çalışıyor ve etrafa uyum sağlayarak ses deneyimini optimize ediyor. Galaxy Buds Pro, kullanıcı konuştuğunda sesini algılayarak konuşma durumuna göre etrafındaki sesleri kısıp yükselterek ses ayarını otomatik olarak gerçekleştiriyor.


Galaxy Buds Pro sahipleri konuşmak istediğinde, Ortam Sesini kullansalar da veya Aktif Gürültü Engelleme özelliğini kapatsalar da kulaklıkları müziğin sesini kısıyor. Bu teknoloji, kullanıcının daha iyi duymasını ve iletişim kurmasını sağlarken Galaxy Buds Pro’yu günlük kullanım için verimli bir araç haline getiriyor.


Galaxy Buds Pro, 15 Ocak tarihinden itibaren KDV dahil 1599 TL fiyatı ile satışa sunuldu.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page