top of page
Ara

Netflix, Los Angeles'ta pop-up restoran açmaya hazırlanıyor

Netflix, Los Angeles'taki Sunset Bulvarı merkezlerine yakın olan Short Stories Hotel'de "Netflix Bites" adlı bir yemek deneyimi pop-up restoranını tanıtmaya hazırlanıyor

Netflix, Los Angeles'ta pop-up restoran açmaya hazırlanıyor

Netflix Bites, Iron Chef, Chef's Table, Nadiya Bakes ve Nailed It gibi birçok Netflix yemek temalı şovdan gelen bir dizi mutfak profesyonelinin işbirliğine dayanıyor. Pop-up restoranın tadım menüsünde, bu şeflerin ortak çalışmaları yer alacak ve Netflix serisi Drink Masters'ta yer alan mixologistler tarafından özel olarak hazırlanan kokteyller eşlik edecek.


Iron Chef: Quest for an Iron Legend'den Michelin yıldızlı şef Curtis Stone, projeye duyduğu heyecanı ifade ederek hayranlara benzersiz bir "ekran-masası" deneyimi sunduğunu belirtti. Curtis Stone Events ekibi, Netflix Bites'ın gerçekleştirilmesine katkıda bulunan isimler arasında yer alıyor.


Netflix Bites, The Queen's Ball: A Bridgerton Experience, Stranger Things: The Experience ve Money Heist: The Experience gibi önceki canlı deneyimlerine bir yenisini ekliyor.


Pop-up restoranın kapıları 30 Haziran'da Los Angeles'taki Short Stories Hotel'de, 115 S Fairfax Ave adresinde açılacak. Her gün saat 17:00-22:00 arasında hizmet verecek ve hafta sonları özel bir brunch menüsü sunulacak.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page