top of page
Ara

LG'nin yeni MoodUP buzdolabı, ortama uyum sağlayan 'enteresan' özelliklere sahip

LG, mutfağınız için normal beyaz veya fırçalanmış metalden tamamen farklı bir şey sunan, renk değiştiren LED kapı panellerine sahip MoodUP buzdolabı ile farklı şeyler deniyor

LG'nin yeni MoodUP buzdolabı, ortama uyum sağlayan 'enteresan' özelliklere sahip

Berlin'de düzenlenen IFA 2022 tüketici elektroniği fuarında LG Electronics, bir buzdolabını çok çeşitli canlı renkler gösteren özelleştirilmiş bir aydınlatma düzeniyle donatan yeni 'MoodUP' teknolojisini tanıttı. Şirket, gadget'ın "tasarım ve teknoloji arasındaki çizgileri bulanıklaştırdığını" söylüyor.

Buzdolabı, kullanıcıların ruh hallerine veya çevreye göre renklerini değiştirmelerine izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda yemek pişirirken veya misafirleri eğlendirirken en sevdikleri melodilere eşlik etmelerine olanak sağlayan yerleşik bir Bluetooth hoparlörü ile birlikte geliyor.

Müşteriler, LG ThinQ uygulaması aracılığıyla, üst (buzdolabı) kapı panelini süslemek için 22 renk ve diğer (dondurucu) için 19 renk arasından seçim yaparak, seçilen şeye bağlı olarak atmosferde neredeyse anında bir değişiklik yapabilecekler.

Paneller ayrıca belirli bir estetiğe uyacak şekilde özelleştirilebilir ve kullanıcılara yılın mevsimlerine odaklananlar gibi benzersiz renk temaları uygulama seçeneği sunulması hedefleniyor. Ayrıca, canlı renkleri, uygulamada yedi farklı temayı kapsayan 69 şarkı içeren özel olarak seçilmiş bir çalma listesiyle eşleştirmek mümkün.

LG'nin yeni MoodUP buzdolabı, ortama uyum sağlayan 'enteresan' özelliklere sahip

Müzik çalarken paneller, partinin havasına uyum sağlayarak ritimle senkronize olarak renk değiştirir. Buna ek olarak, sezgisel buzdolabı, bir kapı açık bırakıldığında kullanıcıları uyaran kullanışlı bildirimlerle birlikte gelir ve yaklaşıp yaklaşmadığınızı anlayabilmesi için hareket sensörlerine sahiptir ve LED panelleri bir karşılama olarak aydınlatır.

Firmaya göre bu ürün, markanın Cihaz Üzerinde Yapay Zeka (AI) çipi ile donatılmış ilk LG buzdolabı olup, ses ve görüntü tanıma, wifi ve Bluetooth bağlantısı ile kullanıcı deneyimini geliştirmek için gelişmiş AI'yı entegre ediyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page