top of page
Ara

Kullanıcılar profil resimlerine sahip oldukları NFT koleksiyonundan seçebilecek

Platformun ücretli hizmetine abone olanlar, dijital cüzdanlarını hesaplarına bağlayarak sitenin belirli bir NFT'ye sahip olduklarını doğrulamasını sağlayacak

Kullanıcılar profil resimlerine sahip oldukları NFT koleksiyonundan seçebilecek

Twitter Perşembe günü, bazı kullanıcıların , gelişmekte olan dijital sanat alanına yatırımlarını belirtmek için sahip oldukları NFT'leri profil resimleri olarak belirlemelerine izin verecek bir özelliği kullanıma sunmaya başladı. Hareket, Twitter'ı şu ana kadar gösterişli NFT trendi için bir özellik sunan en iyi bilinen teknoloji platformlarından biri haline getiriyor.


Platformun ücretli hizmetine abone olanlar, dijital cüzdanlarını hesaplarına bağlayarak sitenin belirli bir NFT'ye sahip olduklarını doğrulamasını sağlayacak.


Diğer kullanıcılar avatarlarına tıkladıklarında, yaratıcısı ve listelendiği blok zinciri de dahil olmak üzere sanat eseri hakkında daha fazla bilgi edinecekler.


CNN'ye göre, bu yeni özellik Twitter'ı büyüyen dijital sanat trendini kolayca kucaklayan ilk büyük ölçekli sosyal medya platformlarından biri yapıyor.


Artık, NFT'yi satın alanlar bu yeni özellik ile resmi olarak doğrulayabilir ve sahipliğini gösterebilir.


Ancak CoinDesk, Twitter'ın doğrudan blok zincirine bağlanmak yerine doğrulamayı gerçekleştirmek için OpenSea gibi bir üçüncü parti platformları kullanacak. Bu, üçüncü parti bir pazar yerinin çevrimdışı olması durumunda, Twitter'ın henüz böyle bir olasılık hakkında yorum yapmamasına rağmen, sosyal medya platformundaki avatarların etkilenebileceği anlamına geliyor.


Twitter'ın NFT'leri profil fotoğrafı yapabilme özelliği artık kullanıma sunuldu. Kullanıcılar satın alınan NFT'yi bir altıgen içerisinde profil fotoğrafı olarak kullanabilecek. Bu özellik şimdilik iOS sürümü için yayınlandı. Twitter, ilerleyen süreçte Android ve web kullanıcıları için de bu özelliği yayınlayacağını aktardı. Ancak sadece iOS sürümü kullanmanız yetmiyor! Twitter'ın ücretli abonelik sistemi 'Twitter Blue' kullanmanız gerekiyor.


Yakında diğer siteler de aynı şeyi takip edecek mi? NFT'lerin yakında sosyal medya platformlarında yaygınlaşması sürpriz olmaz.


Not: Bu içerik sadece bilgi verme amaçlı olup, herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page