top of page
Ara

Dikkat: Bu 4 Altcoin en yüksek satın alma desteği sunuyor

Kriptokoin'in haberine göre, çoğu kripto para piyasası yatay ivmede takılı kalmış gibi görünüyor

Dikkat: Bu 4 Altcoin en yüksek satın alma desteği sunuyor

Bu nedenle uzmanlar satın alım desteğini bulmanın önemine dikkat çekiyor. İşte, Cryptomode analistlerine göre yüksek satın alım desteği gösteren 5 kripto para: 4 altcoin ve Bitcoin…


Bitcoin (BTC)

Analistlerin dikkat çektiği ilk kripto para birimi, Bitcoin oldu. Mevcut piyasa fiyatının yüzde 10’u dahilindeki emirlerin satın al emri olduğuna dikkat çekiliyor. 174.3 milyon dolarlık emirlerle gelecekte mücadele edilebilecek büyük düşüş baskısı olmayacağından bahsedilse de piyasanın öngörülemezliğine vurgu yapılıyor. “174.3 milyon dolar, 670 milyar dolarlık bir piyasa değeri olan varlık için fazla değil” ifadeleri kullanılıyor.


4 altcoin

Analistler, Bitcoin’in dışında 4 altcoin projesinin satın alım desteğine dikkat çekti. İlki, Binance Coin (BNB). BNB’de satın alım desteğinin neredeyse yüzde 74 olduğu belirtiliyor. Ayrıca BNB’nin yüksek yatırımcı ve spekülatör beklentilerinden faydalandığı; 128.4 milyon dolarlık bir satın alma desteğiyle taban fiyat bulduğu bildiriliyor. İkinci sırada, yüzde 61.5’lik satın alma desteğiyle Ethereum (ETH) bulunuyor. Analistlere göre altcoin’in bu listede olması şaşırtıcı değil, çünkü düşüş piyasası baskısına rağmen fiyat, iyi bir performans gösterdi. Mevcut satın alım desteği seviyesi ise 107,2 milyon dolar.


Üçüncü olarak bir stablecoin – Binance USD (BUSD) geliyor. Analistler, bir stablecoin için bu denli yüksek satın alım desteğinin garip olduğunu belirtiyor. Çünkü bu coin’ler 1 dolardan sapmıyorlar – dolayısıyla satın alım desteğinde “istiflenmenin” amacı yok. Bununla birlikte stablecoin’ler geçici dalgalanmalar yaratabiliyor ve hızlı trader’lara “bedava para fırsatı” sağlayabiliyor. BUSD’nin satın alım desteği 64.65 milyon dolarda.


Satın alma desteği açısından yükseklere bulunan bir başka altcoin ise Cardano (ADA). Yatırımcılardan gelen ilgide önemli bir artış kaydediyor ve analistlere göre “doğru yönde ilerliyor”. Satın alma desteğinin altcoin’i Litecoin ve XRP’nin çok önüne attığını belirten analistler, bu gelişmenin önümüzdeki günlerde büyük önem taşıyabileceğini söylüyor. Cardano’nun 60.769 milyon dolarlık satın alma desteği bulunuyor.


0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page