top of page
Ara

CES'te telefonların şekli başka bir boyuta geçiyor

Tüketiciler, dönebilen ve katlanabilen akıllı telefonlar arasından seçim yapabilirler. Neden yuvarlanabilenler olmaması için neden var mı?

CES'te telefonların şekli başka bir boyuta geçiyor

Elektronik şirketi LG, Las Vegas yerine çevrimiçi olarak devam eden CES sanal gösterisinde, bir kullanıcının daha büyük bir tablet benzeri ekrana kaydırabileceği yeni LG Rollable'ını sergiliyor.


Görünüşe göre, bir süngerin ilk nemlendirildiği zaman yaptığı gibi büyüyor.


LG'nin Pazartesi günkü basın etkinliğine katılan birkaç teknoloji web sitesine göre, Rollable henüz piyasaya sürülmedi, ancak bu yılın bir noktasında piyasada olması bekleniyor.


Bu telefon şeklinin piyasaya sürüldüğü bir süredir söylentiler arasında ve Samsung dahil diğer akıllı telefon üreticilerinin de kendi başlarına çalıştıkları söyleniyor.


Rollable (Sınırsız katlama olanağı veren), LG'nin Eylül ayında piyasaya sürülen Wing telefonuna katılarak, kullanıcının telefonun üst kısmını yatay konuma döndürmesine ve böylece ortaya çıkan cihazın T şeklinde olmasını sağlayarak yatay üst kısmın videolar için kullanılmasına izin verecek. alt kısım ise klavye veya diğer işlevler olarak kullanılabilir.


Otomobil fuarlarındaki fütüristik otomobiller gibi, CES ve dünya çapındaki diğer teknoloji şovları, yakında piyasaya sürülecek ürünleri ve bir noktada bir şekilde piyasaya sürülebilecek diğer ürünleri sergilemesi bekleniyor.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page