top of page
Ara

Budweiser, 'Key to the Budverse' koleksiyonuyla NFT dünyasına adım atıyor

Budweiser, bira devi dijital varlık alanına girişini derinleştirirken Pazartesi günü ilk NFT koleksiyonunu lanse etti

Budweiser, 'Key to the Budverse' koleksiyonuyla NFT dünyasına adım atıyor

Budweiser, bira devi dijital varlık alanına girişini derinleştirirken Pazartesi günü ilk NFT koleksiyonunu lanse etti


Dünyanın en büyük bira üreticisi, Budverse Cans Heritage Edition adlı bir dizi değiştirilemez jeton yayınladı. "Budverse Cans Heritage Edition" olarak adlandırılan bu proje, ikonik Budweiser kutusunun orijinal 1936 yinelemesine saygıyla seçilen 1.936 Budverse Cans'ın renkli bir koleksiyonunu görüyor.

Her bir NFT, marka tarafından "benzersiz" olarak tanımlanıyor ve "Budweiser'ın tarihi boyunca arşivlenmiş fotoğraflar, reklamlar ve tasarımlar kullanılarak oluşturuldu."


Her biri Ethereum tabanlı NFT, Budweiser'ın tarihi boyunca arşivlenmiş fotoğraflar, reklamlar ve tasarımlar kullanılarak oluşturulan türünün tek örneği.


Buna ek olarak, her jeton aynı zamanda Budverse'e bir tür giriş bileti görevi görür: "metaverse'deki en iyi bira topluluğu" olarak lanse edildi. Yine de bu, bira şirketinin yeni dijital ortama ilk girişi değil. Daha bu ağustos ayında şirket, Insider'ın haberine göre yan tarafında logosu olan 25.000 ABD Doları değerinde bir NFT roket satın almıştı.


1.936 Etherum tabanlı jetondan 36'sı, nadir olduklarının bir göstergesi olan "Altın" olarak kabul anılıyor. Bunlar, sahipler için özel avantajlar ve ödüller ile birlikte gelir ve 999 ABD Doları olarak fiyata sahip. Diğerleri ise, 499 ABD Doları olarak fiyatlandırılan ve kendi farklı türde avantajlara sahip olacak.

Haberin yayılması ardından çok kısa bir süre içinde tüm tokenler tükendi; Ad Age'in haberine göre, 2000'e yakın NFT koleksiyonu lansmandan bir saatten az bir sürede tükendi. Ancak yine de OpenSea profili üzerinden ulaşılabilir.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page