top of page
Ara

Zoom, Yılın ikinci çeyreğinde analist beklentilerinin üzerinde bir grafik çizdi

Şirket, tüm yıl için öngörülen hedeflerini yükselttikten sonra genel işlemlerde yaklaşık %10 arttı

Şirket, analistlerin beklentilerinin oldukça üzerinde ikinci çeyrek sonuçlarını yayınladıktan ve tüm yıl için öngörülen hedeflerini yükselttikten sonra Zoom'un hisse senedi fiyatı, işlem sonrası yaklaşık %10 arttı.

Neden önemli?

Yüz yüze etkileşimlere getirilen kısıtlamalar, şirketlerin toplantıları sanal dünyaya taşıması ve dünyanın dört bir yanındaki pek çok kişiyi neredeyse tüm kişisel ve profesyonel aktiviteleri çevrimiçi olarak değiştirmeye zorladığından, Zoom tartışmasız devam eden pandeminin en büyük kazananlarından biridir.


Rakamsal veriler

  • Kazançlar: Refinitiv başına beklenen 0,45 $ ile karşılaştırıldığında hisse başına 0,92 $, düzeltildi.

  • Gelir: Refinitiv başına beklenen 500.5 milyon $ 'a kıyasla 663.5 milyon $ (ve yıldan yıla %355 artış).

  • Zoom'un şu anda 10'dan fazla çalışanı olan yaklaşık 370.200 müşterisi var, yıldan yıla% 458 artış ve son 12 aydaki geliri yıllık% 112 artışla 100.000 $ 'dan fazla ödeyen 988 müşteri.

Not: Şirketin Çin ile ilgili planları hakkında sorulan Zoom CFO'su Kelly Steckelberg, analistlere Zoom'un şu anda ülkede bulunan mühendislik ekiplerini taşımayı planlamadığını söyledi, ancak mühendislik çalışanlarının bulunduğu yerleri çeşitlendirmek için çalışıyor.


Zoom'un personelini Çin'den uzaklaştırmanın, hizmet sağlama kabiliyetini etkilemeyeceğini, ancak personel değişiklikleri yapması gerekirse uzun vadede marjlarını etkileyebileceğini de sözlerine ekledi.

CEO Eric Yuan, Çin'deki Zoom kullanıcılarının şirketin işlerinin küçük bir bölümünü oluşturduğunu da sözlerine ekledi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page