top of page
Ara

App Annie, verilerinin daha sade bir görünüm sunuyor

Pulse uygulaması, App Annie’nin pazar düzeyindeki verilerine dayandığından Krantz, Apple’ın yaklaşan gizlilik değişikliklerinden etkilenmemesi gerektiğini söyledi

Yeni pulse uygulamasıyla App Annie, verilerinin daha sade bir görünüm sunuyor

Mobil analiz ve pazar verileri şirketi App Annie bugün yeni uygulamasını tanıttı ve CEO Ted Krantz, "verilerde kaybolmuş" analist için değil, "çok daha yüksek, yukarıdan büyük resme bakmaya" ihtiyaç duyan yöneticiler için geliştirildi dedi.


Şirketin Pulse uygulamasının en büyük yeni parçası, Krantz'ın mobil uygulamalar için FICO puanıyla karşılaştırdığı Uygulama Annie Performans Puanı adı verilen bir şeydir. Buradaki fikir, bir uygulamanın kullanıcı edinmesini, katılımını, para kazanmasını ve duyarlılığını almak ve bunları, uygulamanın rekabete göre nasıl performans gösterdiğini ölçen tek bir puana indirgemektir.


Krantz, performans mağazasının nihayetinde her müşteri için daha özelleştirilebilir hale gelebileceğini ve böylece "sizin için önemli olan metriklere göre uyarlayabileceğinizi" söyledi. Uygulama ayrıca, temel uygulama metriklerindeki değişiklikleri vurgular ve olası nedenleri tanımlar ve bir kullanıcının takip ettiği uygulamalara ve pazarlara neler olduğunu gösteren bir haber akışı içeriyor.


Krantz, amacın, yöneticilere ihtiyaç duydukları verilere hızlı bir genel bakış sağlamak olduğunu, özellikle de "mobil çok zor bir hale geldiği için" bir rapor beklemelerine gerek kalmadan sağlamak olduğunu ekledi. Yöneticilerin her gün kontrol ettiği bir uygulama yaratmak ekibin "arzusudur", ancak bunun ilk başta olmasını beklemiyor.

Pulse uygulaması, App Annie’nin pazar düzeyindeki verilerine dayandığından Krantz, Apple’ın yaklaşan gizlilik değişikliklerinden etkilenmemesi gerektiğini söyledi

Pulse uygulaması, App Annie’nin pazar düzeyindeki verilerine dayandığından Krantz, Apple’ın yaklaşan gizlilik değişikliklerinden etkilenmemesi gerektiğini söyledi. Aynı zamanda, şirketin birinci taraf ve üçüncü taraf verilerini bir araya getirmeye yönelik daha geniş hedeflerinin "biraz zor" görünmeye başladığını kabul etti.


App Annie Pulse şu anda iOS'ta mevcut ve şirket bu yılın ikinci çeyreğinde bir Android sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Ve Pulse'un tüm özellikleri yalnızca ödeme yapan App Annie müşterileri için mevcutken, Krantz ayrıca "denklemin serbest tarafını yenilemek ve bunu biraz daha güçlü yapmak" için planlar olduğunu söyledi.


App Annie nedir?

App Annie, uygulama pazarı, reklam analitiği ve karşılaştırma verilerinden elde edilen veri bilimine dayalı içgörüler sağlayan bir mobil performans paketi sunan ilk şirkettir - bu, mobil yayıncıların ve markaların geliri olumlu yönde etkileyecek, etkileşim ve marka sadakati kazanan mobil deneyimler oluşturmasını kolaylaştımayı hedefliyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page