top of page
Ara

Yemeksepeti’nin avantajlarla dolu abonelik modeli: “Yemeksepeti+”

Yemeksepeti+ üyeleri, aylık bir ücret karşılığında her restoran siparişinden özel indirimler, ücretsiz teslimat ve partner markalardan özel fiyat avantajlarına kavuşacak

Yemeksepeti’nin avantajlarla dolu abonelik modeli: “Yemeksepeti+”

Türkiye’nin önde gelen h-ticaret şirketi Yemeksepeti, pek çok avantaj ve ayrıcalık sunacak olan üyelik programı “Yemeksepeti+”ı (Yemeksepeti Plus) müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Yemeksepeti+ üyeleri, aylık bir ücret karşılığında her restoran siparişinden özel indirimler, ücretsiz teslimat ve partner markalardan özel fiyat avantajlarına kavuşacak.

Yemeksepeti’nin özel müşteri üyelik sistemi “Yemeksepeti+” için geri sayım başladı. 2022 son çeyreğinde, seçilmiş kullanıcılarla gerçekleştirilecek testten sonra 2023 yılında programın tüm Yemeksepeti kullanıcılarına açık hale getirilmesi planlanıyor. Aylık abonelik ücreti karşılığında, Yemeksepeti+ üyeleri pek çok özel avantaj ve ayrıcalığa kavuşacak.

İndirimli yemek ve ücretsiz gönderim avantajlarına sahip olacak

Yemeksepeti+ abonelik modeline dahil olan kullanıcılar, Yemeksepeti’nden verecekleri yemek siparişlerinde özel indirim imkanına kavuşacak. Bir başka dikkat çeken avantaj ise ücretsiz gönderim olarak öne çıkıyor. Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle’nin yanı sıra, Yemeksepeti teslimatlı yemek siparişlerinde de Yemeksepeti+ üyelerinden gönderim ücreti alınmayacak.

Marka işbirlikleriyle ekstra ayrıcalıklar

Yemeksepeti+ abonelerine sunulacak ayrıcalıklar; işbirlikleri sayesinde farklı markaların da sisteme dahil olmasıyla zenginleşecek. Eğlence, alışveriş ve finansal hizmetler gibi alanlarda faaliyet gösteren markaların Yemeksepeti+’a özel avantajları da çok yakında duyurulacak.

0 yorum
bottom of page