top of page
Ara

WhatsApp yeni güncellemesiyle alışveriş dünyasına adım atıyor

Anlık mesajlaşma platformu olan ve Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp uygulaması gelecek güncellemesinde bir devrim yaratmayı amaçlıyor

WhatsApp yeni güncellemesiyle alışveriş dünyasına adım atıyor

Her güncellemesinde getirdiği yenilikler ve yaptığı değişiklikler ile bilinen WhatsApp uygulaması, gelecek güncellemesinde platforma “alışveriş butonu” getiriyor.


Sesli arama butonunun yerine geçecek olan bu alışveriş butonu ile kullanıcılar, anlık mesajlaşma sırasında hiç WhatsApp uygulamasından çıkmadan alışverişlerini online olarak yapabilecek. Firmanın WhatsApp sohbet penceresinin sağ üst kısmında yer alacak olan bu buton, kullanıcıları direkt olarak ürün sayfasına gönderecek.


Şirket, bu güncellemenin küçük işletmelerin de işine yarayacağını ve getirdikleri bu yeniliğe ayak uydurabilen işletmelerin büyümesine katkı sağlayacağını söyledi.


Kullanıcı, alışveriş yapacağı şirket ile uygulamadan çıkmadan direkt olarak WhatsApp üzerinden iletişime geçilebilecek. İncelediği ürün hakkında sorusu varsa uygulama üzerinden anında şirket çalışanlarıyla görüşebilecek ve bilgi alabilecek. Bu düşünce, tüketici-marka arasındaki iletişimsel sorunları ortadan kaldıracak gibi gözüküyor. Eğer şirketler bu güncellemeyi iyi kullanabilirse fırsat yakalayabilecekler.


Test aşamasının başarıyla sonlandığı bu güncelleme yakında tüm dünyada kullanıma sunulacak.

0 yorum
bottom of page