top of page
Ara

WhatsApp’ta tek kişilik gruplara son: Kullanıcılar artık kendi kendilerine mesaj gönderebilecek

Uzunca zamandır kullanıcılar tarafından beklenen bu yeni özellik, ile kişilerin WhatsApp'ı bir not tutma aracı olarak kullanmasına olanak sağlıyor

WhatsApp’ta tek kişilik gruplara son: Kullanıcılar artık kendi kendilerine mesaj gönderebilecek

İlk olarak ekim ayının sonunda beta sürümünde keşfedilen ve test aşamasında olan Message Yourself (kendine mesaj at) özelliği kullanıcıların kullanımına kısmen sunulmaya başlandı. Şirketin paylaştığı detaylara göre, özellik önümüzdeki günlerde iOS ve Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.


‘Message Yourself’ özelliği nasıl kullanılır?

Kullanıma sunulacak olan Message Yourself (kendine mesaj at) özelliği ile kullanıcılar, kendilerini kişiler listesinin en üst sırasında görecek. Kendi isimlerinin yer aldığı bağlantıya tıklandığında ise sohbet ekranı açılacak. Bu sohbet ekranı üzerinden kullanıcılar kendilerine mesaj gönderebilecek. Ayrıca kullanıcılar, istedikleri takdirde mesajı en başa sabitlemek mümkün.


Son dönemde WhatsApp'ın Slack, Telegram ve Signal gibi rakip platformlarda, en çok kullanılan özellikleri kendi platformuna uyarlamasını gözlemlemek mümkün. Kasım başında kullanıcılarla buluşan Topluluklar özelliğini, yeni anket özelliği takip etmişti. Kasım ortasında ise WhatsApp yeni işletme rehberi ve işletme aratma özelliğinin duyurulmuştu.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page